Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times
Ana Karadžole

Ana Karadžole

Ja sam Ana, po struci sam povjesničarka umjetnosti i kroatistica, a blog koji pišem preko 6 godina velik je dio mojeg života i najbolji pokazatelj toga kako se moj stil mijenjao. Svoj bih stil opisala kao kombinaciju minimalizma, sportskog i casual stila. Na mene jako utječu skandinavski stil i dizajn, grunge stil 90-ih i moderna umjetnost. Volim ne-boje uz povremeni dašak pastelnih i neonskih boja. Volim životinje, instagram i male stvari u životu! :)

Barbara Repe

Barbara Repe

Blog pišem od 2009. godine, surađivala sam s mnogim domaćim i stranim brandovima (H&M, Diesel, Ghetaldus, Samsung, S.Oliver, Boudoir, itd.). Volim eklektičnu i retro odjeću te uživam na buvljacima. Radim kao stilist i uživam u modi svakodnevno. Moda je moj posao, a i hobi. Radim svoj posao iz snova.

Kristina Tomić

Kristina Tomić

Kristina Tomić, studentica pedagogije i talijanistike na FFZG i aktualna prvakinja Europe i brončana s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Taekwondo-u. Tvrdoglav i uporan Ovan po horoskopu, ali jednako tako i entuzijastičan i maštovit. Obožavam nove izazove i pustolovine te ih uvijek rado prihvaćam, kao i dijeljenje svog modnog mišljenja putem ovoga bloga. Po cijele dane trčim s jednog mjesta na drugo tako da sam obožavatelj elegantnog ali udobnog stila odijevanja - onoga čemu svi i težimo. :)

Matea Miljan

Matea Miljan

Novinarka po struci i zanimanju, blogerica, ovisnica o bojama, Matea – to sam ja. Moda je za mene igra, spajanje nespojivog, izražavanje vlastite kreativnosti bez straha i suzdržavanja. Oduvijek sam imala potrebu prepravljati odjevne komade, krojiti svoje i kombinirati ih na sebi svojstven, vedar način. Lepršave i u najvećoj mjeri bojom obojene kombinacije svoje mjesto našle su na blogu www.iamatea.com i na Instagramu. Nosim ono što me opisuje, a najbolje to čine boje.

Restless Girl

Restless Girl

Petra Fruk, svjetska putnica, djevojka koja živi svoje snove. Sanjar, istraživač, lutalica, žudi za avanturama, iskustvima, slobodom i divljinom. U želji da istražuje svijet, dala je otkaz i krenula na daleka putovanja. Fotografira sve ljepote na koje naiđe, diše punim plućima i živi život upravo onako kako želi.

Kako sama kaže: "Iako danas ne posjedujem apsolutno ništa, nemam nekretnine, auto i ušteđevinu na bankovnoj knjižici, osjećam se bogatije nego ikad. U zadnjih nekoliko godina toliko sam toga doživjela i sakupila uspomene za iduća dva života. Briga me za minus na računu. Novce uvijek mogu zaraditi, ali uspomene koje vrijede ne, jer život je tako kratak, treba ga živjeti punim plućima, jel tako? Živjeti za trenutke koje ne možeš opisati i prenijeti riječima. Jednostavno ih trebaš doživjeti."