Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Kako kupovati na sniženju?

Najslađa kupovina je ona na sniženju. Cijene su konačno pale dovoljno da osjetimo konkretnu uštedu, a u nastavku donosimo nekoliko savjeta na što obratiti pažnju prilikom kupovine snižene robe.

1. Ne kupujte na prvu loptu. Cijene u prvom valu sniženja su još uvijek previsoke pa je kupnju najbolje ostaviti za sredinu ili kraj. Prvi val iskoristite samo za one komade koji vam zaista trebaju, a bojite se da će u vašem broju biti prodani.

2. Ako u trgovini ne pronađete proizvod koji ste baš željeli, isti potražite u online shopu. Kupnja je brža i jednostavnija.

3. Prije odlaska u kupovinu sastavite popis must have stvari, kako vam drugi proizvodi ne bi odvukli pažnju.

4. Investirajte u komade koji su „vječni“ i koje ćete moći kombinirati gotovo cijele godine.

5. Dobro pogledajte robu koju kupujete, a ako niste sigurni treba li vam, stavite na rezervaciju i uzmite si vremena.

6. Na sniženju kupujte modne dodatke i obuću.

7. Ne kupujte ono što već imate u ormaru.

Ljetno sniženje počelo je 1. srpnja i može trajati najduže 60 dana.

Matea Miljan

Matea Miljan

Novinarka po struci i zanimanju, blogerica, ovisnica o bojama, Matea – to sam ja. Moda je za mene igra, spajanje nespojivog, izražavanje vlastite kreativnosti bez straha i suzdržavanja. Oduvijek sam imala potrebu prepravljati odjevne komade, krojiti svoje i kombinirati ih na sebi svojstven, vedar način. Lepršave i u najvećoj mjeri bojom obojene kombinacije svoje mjesto našle su na blogu www.iamatea.com i na Instagramu. Nosim ono što me opisuje, a najbolje to čine boje.