Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Ljeto u natikačama!

Tri su razloga zašto ljeto provodimo u natikačama. Novi modni trend koji se ušuljao dugo će ostati na tronu s kojeg je izbacio gotovo sve druge modele ljetne obuće. Je li to moguće? Moguće je! Potvrdile su to i brojne influencerice koje na društvenim mrežama natikače nose u gotovo svim kombinacijama i prilikama. Za to postoji čak tri razloga.

  1. Natikače koje su na prvu bile pomalo odbojne, postale su pravi trend prije svega zbog svoje praktičnosti i udobnosti. Šetnja u natikačama daleko je udobnija od ostale ljetne obuće.
  2. Natikače nas podsjećaju na kućne papuče pa se u njima u startu osjećamo ugodnije. Jednostavne su za obuvanje i izuvanje i jednom kada ih počnemo nositi teško se navikavamo na nešto drugo.
  3. Šarenilo boja, uzoraka, aplikacija i mašni ono je po čemu su natikače posebne i drugačije. Krasi ih veseli ljetni dizajn, a lako se kombiniraju na ljetne haljine, hlače ili traperice. Natikače su idealna obuća i za odlazak na plažu.

Ako još nisi, svoju kolekciju možeš upotpuniti natikačama koje su na akciji pa čak kupiti i više pari njih.

Matea Miljan

Matea Miljan

Novinarka po struci i zanimanju, blogerica, ovisnica o bojama, Matea – to sam ja. Moda je za mene igra, spajanje nespojivog, izražavanje vlastite kreativnosti bez straha i suzdržavanja. Oduvijek sam imala potrebu prepravljati odjevne komade, krojiti svoje i kombinirati ih na sebi svojstven, vedar način. Lepršave i u najvećoj mjeri bojom obojene kombinacije svoje mjesto našle su na blogu www.iamatea.com i na Instagramu. Nosim ono što me opisuje, a najbolje to čine boje.