Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Savršen par tenisica iz kojih ne izlazim

Koliko pari tenisica stane u jedan ormar? U mom slučaju, 18. Osamnaest aktualnih, ne računajući one koje skrivam u podrumu govoreći sama sebi da ću ih jednoga dana ponovno obući. Osamnaest onih koje su u stanu. Uvijek treba biti spreman. 🙂

I svake od njih su po nečemu posebne, neke idu uz sportsku kombinaciju, neke uz malo opušteniju, a neke uz malo elegantnije izdanje.  Sreća naša pa je došlo vrijeme u kojemu se sve da pokriti s tri para obuće, ako smo pametni. A nema veće sreće, pogotovo za mene kao sportaša, kada su to “sportske” tenisice, koje naravno mogu proći i pod druge stilove.

Budući da treniram dvaput dnevno cijeli mi se dan vrti oko tih treninga pa mi je najlakše odabrati jedan par obuće u kojoj mogu biti gotovo cijeli dan, i ići na treninge, u međuvremenu na faks i vidjeti prijatelje i izgledati pristojno. Zato su mi ove tenisice odmah zapale za oko. Jednostavna elegancija u kojoj se trenira, studira, ide na kave…

Sive tenisice koje idu uz sve, mogu se kombinirati uz traperice do gležnja, uz sve vrste trenirki i tajica, sportske kratke hlačice, pa čak i haljine i suknje. Odaju dojam opuštenosti osobe koja ih nosi, sportskog stila s tragom elegancije.

Dovoljno su udobne za nositi ih cijeli dan, anatomski podstavljene, visokog džona koji super izgleda i pri tome ima i funkciju. Apsolutno jedna od isplatljivijih investicija za ljeto i za nadolazeću jesen. Budimo pametne i za svoja stopala birajmo najbolje.

Vaša Kristina 🙂 

Kristina Tomić

Kristina Tomić

Kristina Tomić, studentica pedagogije i talijanistike na FFZG i aktualna prvakinja Europe i brončana s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Taekwondo-u. Tvrdoglav i uporan Ovan po horoskopu, ali jednako tako i entuzijastičan i maštovit. Obožavam nove izazove i pustolovine te ih uvijek rado prihvaćam, kao i dijeljenje svog modnog mišljenja putem ovoga bloga. Po cijele dane trčim s jednog mjesta na drugo tako da sam obožavatelj elegantnog ali udobnog stila odijevanja - onoga čemu svi i težimo. :)