Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Tri razloga zašto odabrati praktični modni dodatak

Modni dodatak u obliku ruksaka sve je češće kupljeni komad u trgovinama. Uz raznolikost boja, materijala i uzoraka raste i popularnost ruksaka. Osim kao neizostavni dio opreme svakog školarca, ruksake sve češće viđamo i na ženama.

Ruksak je postao najpraktičniji modni dodatak svake žene, a mi donosimo tri razloga zašto baš i ti moraš nabaviti svoj.

1.Jedan od razloga zašto žene vole ruksake je njihova veličina. U njega mogu staviti pa čak i one nepotrebne sitnice bez da će im smetati.

2.Praktičnost ruksaka očituje se pri nošenju istog. Iako ih neke djevojke nose na jedno rame, stavite li ruksak na oba ramena nećete osjetiti njegovu težinu i imat ćete veću slobodu s rukama jer vas ništa ne ometa. Ruksak je posebno omiljen među majkama koje uz svoje stvari nose još i stvari svojih mališana.

3.Zahvaljujući ruksaku možete zaboraviti na vrećice. U njega možete ugurati stvari iz trgovine, laptop ili pak rezervnu obuću.

Matea Miljan

Matea Miljan

Novinarka po struci i zanimanju, blogerica, ovisnica o bojama, Matea – to sam ja. Moda je za mene igra, spajanje nespojivog, izražavanje vlastite kreativnosti bez straha i suzdržavanja. Oduvijek sam imala potrebu prepravljati odjevne komade, krojiti svoje i kombinirati ih na sebi svojstven, vedar način. Lepršave i u najvećoj mjeri bojom obojene kombinacije svoje mjesto našle su na blogu www.iamatea.com i na Instagramu. Nosim ono što me opisuje, a najbolje to čine boje.