Search Facebook F YouTube rss Twitter Instagram Triangle Bars Times

Zašto su žene ovisne o torbicama?

Sigurni smo da nema muškarca koji se nije zapitao zašto žene uvijek sa sobom nose torbicu. Osim što se njima to čini nepraktično, često se čude dizajnu, bojama i uzorcima. Žene su pak one koje se jedna drugoj upravo zbog torbica dive i znatiželjno žele doznati odakle su i kupiti istu.

Zašto žene nose torbice? Najjednostavniji razlog je zbog velike količine stvari koje sa sobom nose. Mobitel, novčanik, maramice, balzam za usne, šminka, rokovnik…samo su neke stvari koje treba staviti na jedno mjesto i uvijek imati pri ruci. Torbica služi tome, ali često služi i kao modni dodatak. Koliko puta ste se našle u situaciji da vam je nedostajalo ono nešto, ona sitnica da u potpunosti zaokruži vašu kombinaciju. Torbica! Tako je, upravo ona može podići i ispisati neku sasvim novu priču, dati novi šarm i sjaj cijeloj kombinaciji. Bez torbice, slobodno možemo reći, osjećamo se prazno. Ljubav prema kupnji cipela, gotovo je jednaka kao i prema kupnji torbica. Nije dovoljna jedna, kombiniramo ih ovisno o situaciji, kombinaciji ili prilici.

Uz najveći ljetni trend slamnate torbe i košare popularne su i one s volančićima u pastelnim bojama. Kombiniraju se s večernjim, ali i dnevnim kombinacijama. Koja torba je tebi najdraža i imaš li više od jedne?

Iskoristi sniženja i nabavi povoljno torbicu koju pikiraš već dugo.

Matea Miljan

Matea Miljan

Novinarka po struci i zanimanju, blogerica, ovisnica o bojama, Matea – to sam ja. Moda je za mene igra, spajanje nespojivog, izražavanje vlastite kreativnosti bez straha i suzdržavanja. Oduvijek sam imala potrebu prepravljati odjevne komade, krojiti svoje i kombinirati ih na sebi svojstven, vedar način. Lepršave i u najvećoj mjeri bojom obojene kombinacije svoje mjesto našle su na blogu www.iamatea.com i na Instagramu. Nosim ono što me opisuje, a najbolje to čine boje.