Nagradne igre – Jer volimo cipele

Aktualne nagradne igre

 • Testiraj svoje pamćenje u vrućim ljetnim danima

  Testiraj svoje pamćenje u vrućim ljetnim danima

  Plaža, ležaljka, suncobran, dobra knjiga i koktel …. glava se može u ljetnim danima potpuno odmoriti! Jesi li još uvijek uvjerena da te tvoje pamćenje dobro služi kad je ovako vruće, kao što te služi u radnim danima?

  Pogledaj videosnimku i provjeri, koliko možeš zapamtiti, riješi naš upitnik i osvoji neke od mnogih super nagrada, koje smo pripremili za natjecatelje!

  Učestvuješ na:https://www.volimocipele.hr/testiraj-svoje-pamcenje/

  Trajanje: 07. 07. 2017 - 30. 09. 2017

  Sudjeluj!

Prošle nagradne igre

 • Spremna za sve

  Spremna za sve

  Jesi li spremna na sve? Igraj i osvoji Deichmann poklon bon u vrijednosti od 1750 kn uz koji si možeš priuštiti čak 6 pari cipela!

  Trajanje: 05. 05. 2017 - 18. 06. 2017

  Rezultati nagradne igre
 • Deichmann čarolije

  Deichmann čarolije

  Zatvori oči, zamisli da na nogama imaš čarobne cipele i pusti ih da te odvedu negdje… Kad dođeš na odredište, brzo otvori oči i zapiši svoj čaroban put.

  Kako do nagrade? Priču o tome gdje su te cipele odvele, pošalji na mail igra@narodni.hr, jer svaki dan u tjednu, Narodni radio i Deichmann nekoga nagrađuju s poklon bonom od 500 kuna u Deichmannu.

  Igra traje do 7. svibnja 2017. godine. U zadnjem tjednu biramo i najbolju priču koju dodatno nagrađujemu sa 2.500,00 poklon bonom, a to znači da možeš obuti i cijelu svoju obitelj u Deichmannu.

  Više informacija: http://bit.ly/2oQPjUx

  Trajanje: 07. 04. 2017 - 07. 05. 2017

  Rezultati nagradne igre
 • Osvoji shopping s Barbarom Repe i Anom Karadžole

  Osvoji shopping s Barbarom Repe i Anom Karadžole

  Ljubiteljice mode znaju da dobra torbica i dobre cipele zaokružuju svaku modnu kombinaciju. No, čak se i onim najiskusnijima može dogoditi kreativna blokada. Kako bi te male modne krize bile što uspješnije riješene, odlučili smo uskočiti i pokrenuti natječaj „Fashion tips&tricks by Deichmann“.

  Pošaljite fotografiju modne kombinacije za koju niste sigurne kako je uobličiti, a dvije osobe će osvojiti savjetovanje modnih blogerica i naših suradnica Ane Karadžole i Barbare Repe.

  Kako ne bi sve stalo na dobrom savjetu, objema pobjednicama ćemo pokloniti odabrane cipele i torbicu te profesionalne „street style“ fotografije u odabranoj kombinaciji.

  Prijavite se putem obrasca za prijavu, a fotografije možete poslati od 26. travnja do 3. svibnja 2017. godine

  Više na: https://www.volimocipele.hr/fashiontipsandtricks/

   

  Trajanje: 26. 04. 2017 - 03. 05. 2017

  Rezultati nagradne igre
 • Tražimo novu Deichmann blogericu

  Tražimo novu Deichmann blogericu

  Deichmann traži modnu blogericu zaljubljenu u sport i sportske kombinacije. Ako jednako voliš modu baš kao i sport, pratiš trendove, kreativna si i drugačija – možda si upravo ti osoba koju tražimo. Uđi u društvo poznatih hrvatskih blogerica i Deichmannovih suradnica Ane Karadžole i Barbare Repe te postani Deichmannova nova modna blogerska zvijezda.

  Napiši kratak tekst o sebi, pošalji svoju fotografiju i snimi video u kojem ćeš se predstaviti i opisati nam svoje interese, teme i sportove koje pratiš. Impresioniraj nas! Autorice 10 najzanimljivijih videa će ući u drugi krug iz kojeg ćemo odabrati tri finalistice, a samo jedna će pobijediti i na idućih godinu dana postati Deichmannova blogerica.
  Na natječaj se možeš prijaviti na dva načina:

  1. Ispuni kontakt obrazac na https://www.volimocipele.hr/trazimo-deichmann-blogericu/ (upiši ime, prezime, e-mail, telefonski broj, učitaj video, svoju fotografiju i kratak opis)

  ili

  2. Prijavi se putem Deichmann Hrvatska Facebook profila slanjem privatne poruke u inbox (upiši ime, prezime, e-mail, telefonski broj, učitaj video, svoju fotografiju i kratak opis)
  Pravila natječaja nalaze se ovdje.

  Trajanje: 24. 10. 2016 - 18. 12. 2016

  Rezultati nagradne igre
 • Koji si tim?

  Koji si tim?

  Jesi li tim štikle ili tenisice?
  Visoke čizme ili gležnjače?

  Glasuj za svoj omiljeni model, osvoji Deichmann poklon bonove i navijaj za svoj tim do konačnog odabira Deichmann cipela godine!

  Trajanje: 20. 10. 2016 - 01. 12. 2016

  Rezultati nagradne igre