Nagradne igre - Jer volimo cipele

Aktualne nagradne igre

 • Prijavi se & osvoji

  Prijavi se & osvoji

  U Deichmannu brinemo da budete stalno upoznati s trendovima, novostima, posebnim prodajnim akcijama i aktualnim nagradnim igrama i natječajima.

  Da bi mogli sudjelovati u nagradnom natječaju, upišite se i odgovorite na nagradno pitanje na našoj web stranici.

  Svaki mjesec ćemo izabrati 5 sretnih dobitnika koji će dobiti Deichmann bon u vrijednosti 70 kn i 5 dobitnika, koji će primiti promotivnu Deichmann nagradu. Sretne dobitnike objavit ćemo na početku svakog mjeseca na našem portalu www.volimocipele.hr.

  Trajanje: 01. 07. 2018 - 31. 12. 2018

  Sudjeluj!

Prošle nagradne igre

 • Nosim cipele, dakle jesam

  Nosim cipele, dakle jesam

  Odaberi svoj najdraži par cipela i saznaj što govore o tebi! Na taj način možeš osvojiti lude proljetne nagrade. #nosimcipeledaklejesam #deichmanntest

  Sudjeluj na www.deichmanntest.com

  Trajanje: 11. 05. 2018 - 10. 06. 2018

  Rezultati nagradne igre
 • U Novu godinu s Tips&tricks by Deichmann!

  U Novu godinu s Tips&tricks by Deichmann!

  Ako nam neka odjevna kombinacija zadaje najveću glavobolju, to je najčešće novogodišnji outfit. Treba misliti na baš sve detalje! Kako bi pripreme za novogodišnji tulum prošle što bezbolnije, Deichmann ponovo daruje dvije natjecateljice kroz natječaj Fashion Tips&Tricks. Osvojite odlazak u shopping s našim divnim blogericama Anom Karadžole i Barbarom Repe i zakoračite u 2018. u stilu!

  Kako vam možemo pomoći? Imate savršenu haljinu za doček Nove godine, ali ne i modne dodatke? Pošaljite nam svoju odjevnu kombinaciju koju želite upotpuniti cipelama i torbicom iz Deichmanna. Pobjednice čeka shopping u Deichmannu uz stručne modne savjete naših iskusnih blogerica. Prijavite se putem LINKA od 15. do 21. studenog 2018.

  Sretno!

  Trajanje: 15. 12. 2017 - 22. 12. 2017

  Rezultati nagradne igre
 • Veliki nagradni natječaj Deichmann pleše

  Veliki nagradni natječaj Deichmann pleše

  Pogledaj, koliko poznaješ različite plesove Deichmann plesača i osvoji Deichmann nagradni bon!

  Naši Deichmann plesači su se zabavljali plesajući različite plesove u najljepšim cipelama a i različitim stilovima. Provjeri, da li poznaješ stil plesova, koje su prikazali i pridruži se zabavi i ti!

  Pogledaj video na stranici igre, odgovori na nekoliko pitanja i na kraju možeš sa odgovorom na nagradno pitanje sudjelovati još i u nagradnom odabiru, gdje ćemo dodijeliti čak 18 Deichmann nagrada!

  Nagrade 1. kruga: 7x Deichmann poklon bon u vrijednosti od 70 kn!

  Nagrade 2. kruga: 5x Deichmann poklon bon u vrijednosti od 100 kn!

  Nagrade 3. kruga: 3x Deichmann poklon bon u vrijednosti od 150 kn!

  Nagrade 4. kruga: 3x Deichmann poklon bon u vrijednosti od 200 kn!

  Zapleši i zabavljaj se ove jeseni u plesnim ritmovima sa nama!

  Trajanje: 06. 11. 2017 - 11. 12. 2017

  Rezultati nagradne igre
 • Deichmann Fashion Tips & Tricks

  Deichmann Fashion Tips & Tricks

  Svima nam je ponekad potrebno malo inspiracije, zar ne? Vjerujemo da vam je poznat ovaj osjećaj: napravite svoju idealnu modnu kombinaciju, no nedostaju vam dobre cipele i torbica koja će zaokružiti priču. Problem je to s kojim se prije ili poslije susrela svaka žena.

  Ne brinite – Deichmann je ovdje kako bi vam pomogao pri rješavanju tih malih modnih kriza. Sretni smo što vam ponovo možemo najaviti natječaj „Fashion tips&tricks by Deichmann“.

  Pošaljite fotografiju modne kombinacije za koju niste sigurne kako je uobličiti, a dvije sretnice će osvojiti savjetovanje modnih blogerica i naših suradnica Ane Karadžole i Barbare Repe.

  Baš kao i prošli put, objema pobjednicama ćemo pokloniti odabrane cipele i torbicu te profesionalne „street style“ fotografije u odabranoj kombinaciji.

  Igramo se na: https://www.volimocipele.hr/fashion-tips-and-tricks/

  Trajanje: 13. 11. 2017 - 20. 11. 2017

  Rezultati nagradne igre
 • Testiraj svoje pamćenje u vrućim ljetnim danima

  Testiraj svoje pamćenje u vrućim ljetnim danima

  Plaža, ležaljka, suncobran, dobra knjiga i koktel …. glava se može u ljetnim danima potpuno odmoriti! Jesi li još uvijek uvjerena da te tvoje pamćenje dobro služi kad je ovako vruće, kao što te služi u radnim danima?

  Pogledaj videosnimku i provjeri, koliko možeš zapamtiti, riješi naš upitnik i osvoji neke od mnogih super nagrada, koje smo pripremili za natjecatelje!

  Učestvuješ na:https://www.volimocipele.hr/testiraj-svoje-pamcenje/

  Trajanje: 07. 07. 2017 - 30. 09. 2017

  Rezultati nagradne igre