O nama

Elegantno i trendi

Žene već dugo znaju: Cipele su točka na i u svakom outfitu. Elegantno, trendi ili ležerno – svaki stil i modni nastup zahtijeva odgovarajuću cipelu – i to ne samo u boji. Deichmann nudi veliki izbor različitih modela i robnih marki za dame, gospodu, djecu, ali i sportske potrebe. Naši trend skauti uvijek su u potrazi za novostima iz cijelog svijeta. Oni promatraju modnu scenu, gledaju u budućnost na sajmovima, prate najnovija strujanja u modnim metropolama i otkrivaju što je in.

Zbog brzog procesa nabave i stalnog aktualiziranja kolekcija, brzo odgovaramo na modna strujanja i u trgovine donosimo in modele. Bez obzira na to radi li se o poslovnom brouge modelu robne marke „Borelli“, glamuroznim salonkama „Catwalk“ za trenutke zabave, klasičnim čizmama robne marke 5th Avenue ili slatkim dječjim sandalama robne marke „Elefanten“ – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku prigodu i sve modne zahtjeve. Sve to nalazi se u preko 1282 poslovnica po pristupačnim cijenama, čime demokratiziramo aktualnu modu.

Ali mi ne želimo samo prodavati povoljnu obuću već i našim kupcima ponuditi dobru uslugu. U vlastitim centrima za školovanje konstantno školujemo naše osoblje i provjeravamo kvalitetu naših usluga. S natprosječno visokom stopom daljnjeg školovanja brinemo za stručnu radnu snagu i rukovoditelje iz vlastitih redova.

Deichmann. Jer volimo cipele.