Pravila born to blog

Pravila nagradnog natječaja

Born to blog

(u daljem tekstu: „Nagradni natječaj“)

 

Priređivač nagradnog natječaja: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb (u daljnjem tekstu: “Priređivač”).

 

Članak 1.

Svrha priređivanja nagradnog natječaja

Priređivač priređuje nagradni natječaj u cilju nacionalne promocije Deichmann Hrvatska. Nagradni natječaj se organizira na nacionalnoj razini.

 

Članak 2.

Trajanje

Nagradni natječaj traje od 15.5.2022. do 7.6.2022. u 23:59h na Deichmann portalu www.volimocipele.hr/born-to-blog

 

Članak 3.

Pravila nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena Deichmann portalu na www.volimocipele.hr/pravila-born-to-blog prije početka nagradnog natječaja.

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Zabranjeno je prijaviti radove preuzete s Interneta. Svi prijedlozi moraju biti autorski.

 

Članak 5.

Kako sudjelovati

Korisnici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju tako da napišu blog ili snime video uradak na predložene teme te se prijave putem forme na web stranici www.volimocipele.hr/nagradne-igre/born-to-blog.

Nagradni natječaj će se odvijati od 15.5.-7.6.2022, na sljedeći način:

  1. Korak – prikupljaju se prijave natjecatelja u kojem je potrebno poslati kratki blog/video sadržaj na jednu od sljedećih tematika:
  • Kako pronaći svoj stil?
  • Cipela koja me osvojila
  • Dodaj svijetu malo boje

ili

  • Tema po izboru – želimo vidjeti tvoju kreativu i temu o kojoj bi voljela pisati

Blog se piše i predaje u dokumentu (Word), u kojem je tekst, fotografije i na kraju kontakt sudionika (ime, prezime, e-mail, telefon, profil na društvenim mrežama – Instagram, TikTok, YouTube kanal ako ga ima). Uz to, potrebno je u formu upisati još jednom svoje podatke (ime i prezime, adresu, broj mobitela te e-mail adresu), svoju fotografiju.

  1. Korak – izbor polufinalista

Autorice 10 najzanimljivijih blogova ulaze u drugi krug iz kojeg će se odabrati odabrati pobjednica natječaja.

  1. Korak – izbor pobjednice nagradnog natječaja

Prilikom ocjenjivanja natječaja gleda se kreativnost i originalnost. Zabranjeno je prijaviti radove preuzete s Interneta. Svi prijedlozi moraju biti autorski.

Komunikacija sa sudionikom nagradnog natječaja provodit će se putem e-pošte.

Blog zapisi i prijedlozi ne smiju sadržavati uvredljive, neprikladne i vulgarne sadržaje. Svi prijedlozi koji pristignu na natječaj bit će pregledani, a oni koji ne budu zadovoljavali pravila bit će diskvalificirani. Svaki korisnik ima mogućnost prijaviti se s jednim blogom/video sadržajem prema navedenim uputama.

 

Članak 6.

Nagrade

Pobjednica nagradnog natječaja bit će nagrađena Deichmann ugovorom za suradnju na šest mjeseci. Suradnja s blogericom podrazumijeva ispostavljanje dva bloga mjesečno, za što će kao naknadu primiti poklon bon u protuvrijednosti 500 kuna za jedan mjesec, odnosno dva bloga u mjesecu. Blogom se podrazumijeva autorski tekst i pripadajuće autorske fotografije blogerice.

 

Članak 7.

Izvlačenje dobitnika

Stručni žiri odabrat će pobjednicu nagradnog natječaja. Pobjednica će postati nova Deichmann blogerica.

 

Članak 8.

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade

Pobjednica natječaja bit će objavljena na web stranici www.volimocipele.hr tvrtke Deichmann Hrvatska i na Deichmann Facebook stranici: https://www.facebook.com/Deichmann.Hrvatska/, najkasnije u roku od tri radna dana nakon završetka natječaja. Dobitnica će primiti obavijest na svoju adresu e-pošte.

 

Članak 9.

Općenito o nagradama i dobitnicima

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili bilo koju drugu nagradu. Prijenos nagrada na treću osobu nije moguć. Priređivač nagradnog natječaja pridržava pravo da ne dodijeli nagradu ako se utvrdi da je korisnik u nagradnom natječaju sudjelovao u suprotnosti s pravilima i uvjetima nagradnog natječaja.

Preuzimanje nagrade: Nagrada će se dostaviti na adresu putem pošte. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obveze priređivača prema dobitniku.

 

Članak 10.

Suglasnost s pravilima

Smatra se da sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća ova pravila nagradnog natječaja. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na web stranici www.volimocipele.hr/pravila-born-to-blog

 

Članak 11.

Sudionici svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju neopozivo prihvaćaju da je priređivač ovlašten koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografiju ili/i ime i prezime.

 

Članak 12.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik također daje suglasnost da priređivač pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka. Po završetku nagradnog natječaja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku.

Svi osobni podaci zaštićeni su prema članku 11. ovih Pravila te odgovaraju općim aktima organizatora nagradnog natječaja vezanim uz zaštitu osobnih podataka, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZZOP-1, Narodne novine Republike Hrvatske br.) i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Prikupljaju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, adresa e-pošte i broj telefona.

Sudionik nagradnog natječaja suglasan je s tim da organizator kao voditelj natječaja upravlja njegovim osobnim podacima te ih čuva i obrađuje u sljedeće svrhe: obavještavanje o nagradnom natječaju i nagradnom izvlačenju, izravni i/ili ciljani marketing, obavještavanje o novostima i poslovnoj ponudi, uzimanje uzoraka, statistička obrada podataka.

Organizator se obvezuje da podatke neće prosljeđivati trećim osobama. U okviru upravljanja osobnim podacima pojedinac može pregledati, prepisati, kopirati, dopuniti, prepraviti, blokirati ili izbrisati osobne podatke iz baze podataka, u skladu s važećim propisima.

Sudionik odnosno njegov skrbnik ili zakonski zastupnik u bilo kojem trenutku može povući suglasnost za upotrebu osobnih podataka prikupljenih tijekom nagradnog natječaja slanjem zahtjeva na adresu e-pošte xx ili pisanim putem na adresu: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb. Organizator je dužan izbrisati osobne podatke korisnika u roku od 15 dana od podnošenja zahtjeva. Organizator zadržava osobne podatke sudionika nagradnog natječaja sve dok sudionik ne podnese zahtjev za blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka iz baze osobnih podataka organizatora.

 

Članak 13.

Priređivač zadržava pravo otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja nagradni natječaj u slučaju više sile, manipulacije, neovlaštenog zahvata, prijevare, tehničkog kvara, ljudske pogreške koja je izvan kontrole priređivača, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba nagradnog natječaja. Priređivač ima pravo promijeniti pravila za vrijeme trajanja natječaja. Sudski postupci su isključeni.