Pravila nagradnog natječaja top model jesen/zima

Glasanje za top model jesen/zima

 

(u daljem tekstu: „Nagradni natječaj“)

 

Priređivač nagradnog natječaja: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb. (u daljnjem tekstu organizator)

(u daljnjem tekstu: “Priređivač”).

 

Članak 1.

Svrha priređivanja nagradnog natječaja

Priređivač priređuje nagradni natječaj u cilju nacionalne promocije Deichmann Hrvatska. Nagradni natječaj se organizira na nacionalnoj razini. Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook niti je povezan s Facebookom.

 

Članak 2.

Trajanje

Nagradni natječaj traje od 4.10.2021. do 11.10.2021 u 23:59h na Deichmann portalu www.volimocipele.hr

 

Članak 3.

Pravila nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na Deichmann portalu www.volimocipele.hr prije početka nagradnog natječaja.

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 

Članak 5.

Kako sudjelovati

Korisnici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju tako da u anketi glasaju za omiljeni par cipela i upišu svoje podatke u formu na kraju glasanja. Komunikacija sa sudionikom nagradnog natječaja provodit će se preko portala volimocipele.hr odnosno emaila info@volimocipele.hr.

 

Članak 6.

Nagrade

U fondu nagrada nalazi se

3x Deichmann poklon bon u iznosu 150 kn

7x Deichmann promotivna nagrada.

U nagradnom natječaju odabrat će se 10 pobjednika.

 

Članak 7.

Izvlačenje dobitnika

Stručni žiri odabrat će 3 dobitnika/ce poklon bona i 7 dobitnika/ca promotivne nagrade nagradnog natječaja. Nagradit će se 10 pravilno ispunjenih anketa.

 

Članak 8.

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade

Dobitnici će biti objavljeni na portalu volimocipele.hr i na Deichmann Facebook stranici: https://www.facebook.com/Deichmann.Hrvatska/, najkasnije u roku od 3 radna dana nakon završetka natječaja.

Dobitnici će primiti obavijest na svoju adresu e-pošte. U poruci e-pošte zamolit ćemo dobitnike da nam pošalju svoju adresu i OIB identifikacijski broj tako da im nagrade možemo poslati poštom.

Organizator ne preuzima odgovornost za poštanske usluge.

 

Članak 9.

Općenito o nagradama i dobitnicima

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili bilo koju drugu nagradu. Prijenos nagrada na treću osobu nije moguć.

Priređivač nagradnog natječaja pridržava pravo da ne dodijeli nagradu ako se utvrdi da je korisnik u nagradnom natječaju sudjelovao u suprotnosti s pravilima i uvjetima nagradnog natječaja.

Preuzimanje nagrade: Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze priređivača prema dobitniku.

 

Članak 10.

Suglasnost s pravilima

Smatra se da sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća ova pravila nagradnog natječaja. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena.

 

Članak 11.

Sudionici svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju neopozivo prihvaćaju da je priređivač ovlašten koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografiju ili/i ime i prezime.

 

Članak 12.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik također daje suglasnost da priređivač pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka. Po završetku nagradnog natječaja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku.

Svi osobni podaci zaštićeni su prema članku 11. ovih Pravila te odgovaraju općim aktima organizatora nagradnog natječaja vezanim uz zaštitu osobnih podataka, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZZOP-1, Narodne novine Republike Hrvatske br.) i Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Prikupljaju se sljedeći osobni podaci: ime i prezime, adresa e-pošte i broj telefona.

Sudionik nagradnog natječaja suglasan je s tim da organizator kao voditelj natječaja upravlja njegovim osobnim podacima te ih čuva i obrađuje u sljedeće svrhe: obavještavanje o nagradnom natječaju i nagradnom izvlačenju, izravni i/ili ciljani marketing, obavještavanje o novostima i poslovnoj ponudi, uzimanje uzoraka, statistička obrada podataka.

Organizator se obvezuje da podatke neće prosljeđivati trećim osobama. U okviru upravljanja osobnim podacima pojedinac može pregledati, prepisati, kopirati, dopuniti, prepraviti, blokirati ili izbrisati osobne podatke iz baze podataka, u skladu s važećim propisima.

Sudionik odnosno njegov skrbnik ili zakonski zastupnik u bilo kojem trenutku može povući suglasnost za upotrebu osobnih podataka prikupljenih tijekom nagradnog natječaja slanjem zahtjeva na adresu e-pošte xx ili pisanim putem na adresu: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb. Organizator je dužan izbrisati osobne podatke korisnika u roku od 15 dana od podnošenja zahtjeva. Organizator zadržava osobne podatke sudionika nagradnog natječaja sve dok sudionik ne podnese zahtjev za blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka iz baze osobnih podataka organizatora.

 

Članak 13.

Priređivač zadržava pravo otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja nagradni natječaj u slučaju više sile, manipulacije, neovlaštenog zahvata, prijevare, tehničkog kvara, ljudske pogreške koja je izvan kontrole priređivača, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba nagradnog natječaja. Priređivač ima pravo promijeniti pravila za vrijeme trajanja natječaja. Sudski postupci su isključeni.