Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju Deichmann Rita Ora

Upozorenje: Prilikom prijave korisnik se obvezuje da se slaže sa svim odredbama u ispod navedenim uvjetima i pravilima sudjelovanja u nagradnom natječaju Deichmann Rita Ora. Istovremeno se korisnik obvezuje da je upoznat s općim uvjetima korištenja internetske stranice www.volimocipele.hr.

 

Opće odredbe

Nagradni natječaj priređuje se u svrhu promocije robne marke Deichmann. Nagradni natječaj priređuje i organizira poduzeće Deichmann, prodaja obuće, d. o. o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, registrirano pod brojem 080590178, PDV ID HR60959154399 (u daljnjem tekstu organizator).

 

Tijek natječaja

Nagradni natječaj odvija se na području Republike Hrvatske u razdoblju od 20. do 26. kolovoza 2019. kada završava u 23.59.

Sudjelovati mogu sve osobe starije od 18 godina sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj. U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposleni kod organizatora i zaposleni u poduzećima koja na bilo koji način sudjeluju u provedbi nagradnog natječaja.

Kupnja nije uvjet za sudjelovanje koje je besplatno i neobvezujuće. Među svim registriranim sudionicima stručna komisija organizatora izvući će dana 28. kolovoza 2019. sretne dobitnike.

U nagradnom natječaju može sudjelovati svaka fizička osoba koja odgovori na pitanje » Pod kojim sloganom Rita Ora predstavlja svoju kolekciju jesen/zima 2019. za Deichmann?« i pravilno ispuni prijavnicu (spol, ime i prezime, e-adresa, telefonski broj – neobvezan).

Svako naknadno slanje osobnih podataka nije moguće. Svaki se sudionik ispunjavanjem prijavnice slaže s pravilima nagradnog natječaja.

Dobitnici i nagrade

Izvlačenje dobitnika

Stručna komisija pregledat će sve primljene odgovore i među pravilnima izvući tri dobitnika koji će dobiti dvije VIP ulaznice (ukupno šest ulaznica).

Dobitnici će biti objavljeni 28. kolovoza 2019. na internetskoj stranici www.volimocipele.hr i na FB profilu Deichmann Hrvatska.

Nagradni fond

U nagradnom natječaju bit će dodijeljene tri puta po dvije VIP ulaznice za koncert Rite Ore koji će se održati 30. kolovoza 2019. u Zadru (uključena je isključivo VIP ulaznica za koncert bez drugih usluga).

Dobitnik će nagradu (VIP ulaznicu) moći iskoristiti za ulazak na koncert Rite Ore koji će se održati 30. kolovoza 2019. u Zadru, Hrvatska.

Svaki dobitnik također dobiva poklon-bon u vrijednosti od 200 kn.

Dobitnik može poklon-bon unovčiti u bilo kojoj trgovini Deichmann Hrvatska do 31. prosinca 2020.

Akontaciju poreza na dohodak plaća organizator nagradnog natječaja.

Obveze dobitnika nagrade

Svaki dobitnik mora organizatoru nagradnog natječaja u roku od dva radna dana dostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresu, broj pošte i mjesto, porezni broj i OIB). Ako se dobitnik ne odazove na poziv organizatora u dogovoreno vrijeme, nema pravo na nagradu.

Nagrada će dobitniku biti proslijeđena najkasnije u roku od dva dana od dana kada dobitnik dostavi svoje podatke. Dobitnik izričito dopušta da se osobni podaci (ime, prezime, adresa, broj pošte i mjesto) koriste u svrhu u koju su podatci dani, dakle slanje nagrade.

Prava organizatora

Organizator pridržava pravo da nagradu ne dodijeli ako:

  • sumnja u pravilnost podataka i pošteno sudjelovanje,
  • se utvrdi da je sudionik sudjelovao u natječaju u suprotnosti s općim uvjetima volimocipele.hr i pravilima nagradnog natječaja.

Ako dobitnik ne navede pravilne osobne podatke i/ili ga nije moguće obavijestiti o rezultatu nagradnog natječaja, gubi pravo na nagradu bez prava na bilo kakvu naknadu.

Organizator ne preuzima odgovornost za poštanske usluge.

Nagradu nije moguće zamijeniti za gotovinu.

Privatnost i zaštita podataka

Vaše podatke koje nam dostavite obradit ćemo u skladu s važećim hrvatskim propisima. Deichmann prodaja obuće d.o.o. čuvati će i spriječiti zlouporabu vaših podataka. Osobni podaci koristit će se samo u svrhe za koje ste dali svoj pristanak. Pristup osobnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe Deichmanna, prodaja obuće, d.o.o. (zaposlenici, ugovorni partneri).

Pažljivo ćemo pohraniti sve informacije koje ste nam dali u naše interne baze podataka na internim poslužiteljima i nećemo ih prosljeđivati ​​bez  vaše prethodne suglasnosti, osim

  • vanjskim izvođačima koji obrađuju podatke samo na ime, za račun, pod vodstvom i nadzorom DEICHMANNA (npr. Call centara, tiskarske kuće, reklamne agencije, drugih vanjskih suradnika u promidžbene i reklamne svrhe) i
  • Državnim organima vlasti na temelju njihovog obrazloženog

pisanog zahtjeva u svrhu provođenja određenog postupka.

Vaše osobne podatke, koje ste nam dostavili, čuvat ćemo trajno, do otkaza, vašeg zahtjeva za brisanjem, povlačenjem suglasnosti.

Kad god želite, možete zatražiti brisanje svojih podataka ili se  odjaviti za primanje informacija putem e-pošte na deichmann_obutev@deichmann.com, a ujedno nas možete izvijestiti o promjeni podataka. Ako zatražite brisanje vaših podataka ili želite otkazati pretplatu na naše obavijesti, prestat ćemo vas izvještavati u roku od 30 dana od dana primitka zahtjeva za otkazivanje.

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnim konceptom. U načelu, vaši podaci neće biti proslijeđeni trećim zemljama. U slučaju da se proslijede,  biti će zaštićeni u skladu s odgovarajućim jamstvima iz članka 46. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Voditelj obrade je: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, Hrvatska

Službenik za zaštitu podataka (DPO – Data Protection Officer) u ime Deichmann trgovine obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, Hrvatska je Tonček Krajnc; e-mail: privacy_hr@deichmann.com

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnom uredbom.

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnom uredbom. Pročitajte više >> Pravilnik o zaštiti podataka.

Sudski postupci su isključeni.

 

U Zagrebu, 13. kolovoza 2019.

Deichmann, trgovina obućom d. o. o.

Organizator