Pravila nagradnog natječaja Postani Deichmann blogerica – Polufinale

Priređivač nagradnog natječaja: Komunikacijski laboratorij d.o.o, Gradišćanska 36, Zagreb (u daljnjem tekstu: “Priređivač”).

 

Pravila Facebook nagradnog natječaja ‘Odaberi temu za buduću Deichmann blogericu’

(u daljem tekstu: „Nagradni natječaj“)

 

Članak 1.

Svrha priređivanja nagradnog natječaja

Priređivač priređuje nagradni natječaj u cilju nacionalne promocije Deichmann Hrvatska. Nagradni natječaj se organizira na nacionalnoj razini. Natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane društvene mreže Facebook niti je povezan s Facebookom.

 

Članak 2.

Trajanje

Nagradni natječaj traje od 6.12. 2016. do 08.12.2016. u 23:59h na Facebook stranici Deichmann Hrvatska: https://www.facebook.com/Deichmann.Hrvatska/

 

Članak 3.

Pravila nagradnog natječaja

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici  https://www.facebook.com/Deichmann.Hrvatska/ prije početka nagradnog natječaja.

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). Zabranjeno je prijaviti radove preuzete s Interneta. Svi prijedlozi moraju biti autorski.

 

Članak 5.

Kako sudjelovati

Korisnici mogu sudjelovati u nagradnom natječaju tako da u komentaru pošalju prijedlog teme na temelju koje će finalistice natječaja za novu Deichmann blogericu trebati napisati blog post. Prijedlozi mogu biti kreativni i originalni.

 

Komunikacija sa sudionikom nagradnog natječaja provodit će se preko Facebook stranice.

Postovi ne smiju sadržavati uvredljive, neprikladne i vulgarne sadržaje. Svi prijedlozi koji pristignu na natječaj pregledat će se, a oni koji ne budu zadovoljavali pravila bit će diskvalificirani. Svaki korisnik ima mogućnosti objaviti samo jedan prijedlog.

 

 

Članak 6.

Nagrade

Pobjednik/ pobjednica nagradnog natječaja bit će nagrađen/a Deichmann poklon bonom u iznosu od 70,00 kn.

 

 

Članak 7.

Izvlačenje dobitnika

Stručni žiri odabrat će jednog pobjednika ili pobjednicu nagradnog natječaja.

 

Članak 8.

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade

Dobitnik/dobitnica će biti objavljeni na Facebook stranici tvrtke Deichmann Hrvatska, najkasnije u roku od 3 dana nakon završetka natječaja.

 

Članak 9.

Općenito o nagradama i dobitnicima

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili bilo koju drugu nagradu. Prijenos nagrada na treću osobu nije moguć.

Priređivač nagradnog natječaja pridržava pravo da ne dodijeli nagradu ako se utvrdi da je korisnik u nagradnom natječaju sudjelovao u suprotnosti s pravilima i uvjetima nagradnog natječaja.

 

Preuzimanje nagrade: Nagrada će se dostaviti dobitnicima na adresu putem pošte. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze priređivača prema dobitniku.

 

Članak 10.

Suglasnost s pravilima

Smatra se da sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća ova pravila nagradnog natječaja. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena na Facebook stranici  https://www.facebook.com/Deichmann.Hrvatska/

 

Članak 11.

Sudionici svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju neopozivo prihvaćaju da je priređivač ovlašten koristiti u reklamne svrhe njihovu fotografiju ili/i ime i prezime.

 

Članak 12.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik također daje suglasnost da priređivač pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka. Po završetku nagradnog natječaja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku.

 

Članak 13.

Priređivač zadržava pravo otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja nagradni natječaj u slučaju više sile, manipulacije, neovlaštenog zahvata, prijevare, tehničkog kvara, ljudske pogreške koja je izvan kontrole priređivača, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba nagradnog natječaja. Priređivač ima pravo promijeniti pravila za vrijeme trajanja natječaja.