Uvjeti Prijavi se i osvoji 2024

Uvjeti sudjelovanja

Deichmannov nagradni natječaj – Prijavi se & osvoji 2024

Deichmann prodaja obuće d.o.o. organizira nagradni natječaj, Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb (u daljnjem tekstu organizator).

Registriranjem prihvaćate uvjete sudjelovanja i zaštite podataka.

  • Nagradni natječaj je otvoren za svakoga tko se prijavi na primanje informacije iz Deichmanna putem e-pošte, SMS-a i Vibera i na internetskoj stranici www.volimocipele.hr/prijaviseiosvoji naznači da želi sudjelovati u nagradnoj igri, odgovori na nagradno pitanje („Kakve cipele najviše voliš da kupuješ u Deichmannu?) i slaže se s uvjetima sudjelovanja.

Mogu sudjelovati sve osobe starije od 18 godina sa službenim prebivalištem u Hrvatskoj. U nagradnom natječaju ​​ne može sudjelovati zaposlenik organizatora.

Kupnja nije uvjet sudjelovanja, a sudjelovanje je besplatno i neobvezujuće. Među svim registriranim sudionicima 1.4.2024, 1.7.2024, 1.10.2024 i 4.1.2025 izabrati ćemo svaki put 15 sretnih dobitnika Deichmann promotivnih nagrada.

3-mjesečne nagrade:

  • 15 x Deichmann promotivna nagrada

Prijava za sudjelovanje u nagradnoj igri je moguća od 1.2. 2024. do 31.12.2024. Odabir pobjednika održat će se 1.4.2024, 1.7.2024, 1.10.2024 te 4.1.2025. godine. Pobjednici će biti obaviješteni putem e-pošte najkasnije u roku od 5 radnih dana nakon odabira, a rezultati će ujedno biti objavljeni na internetskoj stranici www.volimocipele.hr.

Pobjednicima ćemo putem e-pošte poslati obavijest. U e-pošti zamoliti ćemo dobitnike da nam pošalju svoju adresu kako bismo im nagrade mogli poslati poštom.

Organizator nije odgovoran za poštanske usluge.

Ako pobjednici do 20. svakog mjeseca. ne pošalju svoju adresu, izgubit će pravo na nagradu.
Nagrada se ne može zamijeniti za gotovinu.

Privatnost vaših podataka

Vaše podatke koje nam dostavite obradit ćemo u skladu s važećim hrvatskim propisima. Deichmann prodaja obuće d.o.o. čuvati će i spriječiti zlouporabu vaših podataka. Osobni podaci koristit će se samo u svrhe za koje ste dali svoj pristanak. Pristup osobnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe Deichmanna, prodaja obuće, d.o.o. (zaposlenici, ugovorni partneri).

Pažljivo ćemo pohraniti sve informacije koje ste nam dali u naše interne baze podataka na internim poslužiteljima i neće ih prosljeđivati ​​bez vaše prethodne suglasnosti, osim

  • vanjskim izvođačima koji obrađuju podatke samo na ime, za račun, pod vodstvom i nadzorom DEICHMANNA (npr. Call centara, tiskarske kuće, reklamne agencije, drugi vanjski suradnici u promidžbene svrhe za reklamne svrhe)
  • Državnim organima vlasti na temelju njihovog obrazloženog pisanog zahtjeva u svrhu provođenja određenog postupka

Vaše osobne podatke, koje ste nam dostavili, čuvat ćemo trajno, do otkaza, vašeg zahtjeva za brisanjem, povlačenjem suglasnosti.

Kadgod želite, možete zatražiti brisanje svojih podataka ili se odjaviti za primanje informacija putem e-pošte na service-hr@deichmann.com, a ujedno nas možete izvijestiti o promjeni podataka. Ako zatražite brisanje vaših podataka ili želite otkazati pretplatu na naše obavijesti, prestat ćemo vas izvješćivati u roku od 30 dana od dana primitka zahtjeva za otkazivanje.

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnim konceptom. U načelu, vaši podaci neće biti proslijeđeni trećim zemljama. U slučaju da se proslijede, biti će zaštićeni u skladu s odgovarajućim jamstvima iz članka 46. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Voditelj obrade je: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, Hrvatska

Službenik za zaštitu podataka (DPO – Data Protection Officer) u ime Deichmann trgovine obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, Hrvatska je Tonček Krajnc; e-mail: privacy-hr@deichmann.com

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnom uredbom. Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnim konceptom. Pročitajte više.

Sudski postupci su isključeni.

 

Zagreb, 22.1.2024