Velika Deichmann anketa “Koje cipele voliš?” – pravila

Pravila nagradnog natječaja „Velika Deichmann anketa: Koje cipele voliš?” (u daljem tekstu: „Nagradni natječaj“)

 

Nagradni natječaj organizira Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb. (u daljnjem tekstu organizator)

Svrha priređivanja nagradnog natječaja

Priređivač priprema nagradni natječaj u cilju nacionalne promocije Deichmann Hrvatska. Nagradni natječaj se organizira na nacionalnoj razini.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Kupnja nije preduvjet za sudjelovanje, koje je besplatno i neobvezujuće.

Kako sudjelovati:

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji odgovore na pitanja na web-stranici www.volimocipele.hr/deichmannnagradnaanketa, zatim odgovore na pitanje „Kako bi nazvala svoju kolekciju cipela? Da ima ime, kako bi se zvala?”

i pošalju tražene osobne podatke (ime, prezime, email, telefonski broj).

Izbor dobitnika

Na kraju ankete odabrat ćemo sretne dobitnike među prijavljenim sudionicima.  Stručni žiri odabrat će 15 najkreativnijih odgovora.

Tijek nagradnog natječaja: 20.6.-16.7.2023

Nagrade:

  • Na kraju ankete: 15x Deichmann poklon bon u vrijednosti od 25€

Dobitnici

Dobitnik može iskoristiti poklon bon u svim Deichmann prodavaonicama u Hrvatskoj do 31.12.2023.

Prijava za sudjelovanje u nagradnom natječaju moguća je od 20.6.-16.7.2023. Izbor dobitnika održat će se na kraju ankete. Dobitnici će biti obaviješteni elektroničkom poštom u roku od 5 radnih dana nakon izbora te će biti objavljeni na web-stranici www.volimocipele.hr.

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade

Dobitnici će primiti obavijest na svoju adresu e-pošte. U poruci e-pošte zamolit ćemo dobitnike da nam pošalju svoju adresu i OIB identifikacijski broj tako da im nagrade možemo poslati poštom.

Organizator ne preuzima odgovornost za poštanske usluge.

Ako dobitnici do 31.7.2023 ne pošalju svoje adrese, izgubit će pravo na nagradu.

Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac.

Općenito o nagradama i dobitnicima

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ili bilo koju drugu nagradu. Prijenos nagrada na treću osobu nije moguć.

Priređivač nagradnog natječaja pridržava pravo da ne dodijeli nagradu ako se utvrdi da je korisnik u nagradnom natječaju sudjelovao u suprotnosti s pravilima i uvjetima nagradnog natječaja.

Preuzimanje nagrade: Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze priređivača prema dobitniku.

Suglasnost s pravilima

Smatra se da sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik prihvaća ova pravila nagradnog natječaja. Pravila počinju vrijediti nakon što budu objavljena.

Sudionici svojim sudjelovanjem u nagradnom natječaju neopozivo prihvaćaju da je priređivač ovlašten koristiti u reklamne svrhe njihove ime, prezime, e-mail, telefonski broj.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionik također daje suglasnost da priređivač pohrani njegove osobne podatke u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka. Po završetku nagradnog natječaja ta se suglasnost može povući u svakom trenutku.

Priređivač zadržava pravo otkazati, prekinuti ili staviti u stanje mirovanja nagradni natječaj u slučaju više sile, manipulacije, neovlaštenog zahvata, prijevare, tehničkog kvara, ljudske pogreške koja je izvan kontrole priređivača, ako je time ugroženo upravljanje, sigurnost, pravičnost, etičnost ili ispravna provedba nagradnog natječaja. Priređivač ima pravo promijeniti pravila za vrijeme trajanja natječaja.

Privatnost vaših podataka

Vaše podatke koje nam dostavite obradit ćemo u skladu s važećim hrvatskim propisima. Deichmann prodaja obuće d.o.o. čuvati će i spriječiti zlouporabu vaših podataka. Osobni podaci koristit će se samo u svrhe za koje ste dali svoj pristanak. Pristup osobnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe Deichmanna, prodaja obuće, d.o.o. (zaposlenici, ugovorni partneri).

Pažljivo ćemo pohraniti sve informacije koje ste nam dali u naše interne baze podataka na internim poslužiteljima i nećemo ih prosljeđivati ​​bez  vaše prethodne suglasnosti, osim

  • vanjskim izvođačima koji obrađuju podatke samo na ime, za račun, pod vodstvom i nadzorom DEICHMANNA (npr. Call centara, tiskarske kuće, reklamne agencije, drugih vanjskih suradnika u promidžbene i reklamne svrhe) i
  • Državnim organima vlasti na temelju njihovog obrazloženog

pisanog zahtjeva u svrhu provođenja određenog postupka.

Vaše osobne podatke, koje ste nam dostavili, čuvat ćemo trajno, do otkaza, vašeg zahtjeva za brisanjem, povlačenjem suglasnosti.

Kad god želite, možete zatražiti brisanje svojih podataka ili se  odjaviti za primanje informacija putem e-pošte na deichmann_obutev@deichmann.com, a ujedno nas možete izvijestiti o promjeni podataka. Ako zatražite brisanje vaših podataka ili želite otkazati pretplatu na naše obavijesti, prestat ćemo vas izvješćivati u roku od 30 dana od dana primitka zahtjeva za otkazivanje.

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnim konceptom. U načelu, vaši podaci neće biti proslijeđeni trećim zemljama. U slučaju da se proslijede,  biti će zaštićeni u skladu s odgovarajućim jamstvima iz članka 46. Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Voditelj obrade je: Deichmann trgovina obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, Hrvatska

Službenik za zaštitu podataka (DPO – Data Protection Officer) u ime Deichmann trgovine obućom d.o.o., Ulica Rudolfa Kolaka 14, 10040 Zagreb, Hrvatska je Tonček Krajnc; e-mail: privacy_hr@deichmann.com

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnom uredbom.

Vaši su podaci zaštićeni u skladu s našim sigurnosnom uredbom. Pročitajte više >> Pravilnik o zaštiti podataka.

Sudski postupci su isključeni.