Inspirirana bojama: Kolekcija Rita Ora za DEICHMANN

Rita Ora i ove je sezone DEICHMANN ambasadorica i lice proljetno/ljetne kolekcije 2020. Kolekcija je inspirirana bojama, a pjevačica je pod geslom te kampanje ”Inspirirana bojama” u suradnji s DEICHMANNOM razvila kolekciju cipela žarkih boja i raznolikog dizajna s popularnim ukrasnim detaljima. Poruka kolekcije glasi: Volite sebe i pokažite svijetu što možete. U kolekciji se ocrtava hrabar i ekstravagantan stil – ona odaje počast šarolikim bojama i životnoj radosti.

35 modela ove kolekcije objedinjuje aktualne trendove sezone: glomazne tenisice, metalik boje, glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom i modeli s remenčićima. Tenisice s istaknutim potplatima, kombiniranje žarkih boja i metalik elemenata sinonim su za sportski trend, dok će slingback cipele i loaferice s krokodilskim uzorkom upotpuniti elegantni ljetni stil. Ravne sandale u svjetlucavim akcentnim bojama te sandale sa širokim remenjem modeli su koje niti jedna ljubiteljica mode neće preskočiti.
Kolekciju pokraj modela s remenčićima u pastelnim bojama zaokružuju i upadljive glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom te lakirane salonke i salonke sa životinjskim uzorkom. „Jako se veselim nastavku suradnje s DEICHMANNOM“, rekla je Rita Ora. „Ispunio me rad na stvaranju ove izvrsne i šarene kolekcije koja vas poziva da budete hrabri, da budete svoji.” Nova je kolekcija dostupna na policama Deichmann trgovina, a moći će se kupiti čim trenutna situacija to omogući.

Kolekciju možete pogledati na našoj web stranici: https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/rita-ora.cat Na Deichmann društvenim mrežama i web stranici ćemo vas obavijestiti o ponovnom otvaranju Deichmann poslovnica koje su trenutno zatvorene.