#RADIATE Rita Ora za Deichmann: Glomazne cipele

Britanska kantautorica Rita Ora lice je nove kolekcije za jesen / zimu najvećeg europskog trgovca obuće DEICHMANN. Kolekcija nosi ime #Radiate i je dostupna od kolovoza 2019. u trgovinama.

Kroz dizajnerske elemente koje je odabrala Rita Ora stvorila je kolekciju koja savršeno odražava kreativnost i jedinstvenu svjesnost njezinog stila.

“Moj stil je uvijek oblikovan kroz moj stav. Kako se oblačim pokazuje kako se osjećam – kaže Rita Ora. Svaka cipela u kolekciji predstavlja drugi osjećaj, kao što su sloboda, kreativnost, znatiželja, hrabrost ili snaga i nadahnjuje da svojim individualnim stilom zračite vlastitu osob-nost.

Kolekcija za nadolazeću sezonu sadržava trendovske modele: chunky tenisice s neonskim detaljima u jarko žutom i leopard uzorku, kao i teni-sice s platformom u srebrnoj ili zlatnoj metalik boji. U ponudi su i loaferi-ce i salonke, rokerske gležnjače, čizme na vezanje i oksfordice. Niske čizmice i gležnjače s cool stavom odišu stilom, dok su svjetlucave či-zme i čizme iznad koljena savršene za svaki izlazak.

Drago nam je što smo odabrali jedinstvenu i izrazito izražajnu kolekciju zajedno sa ikonom stila Ritom Orom, izjavio je Heinrich Deichmann.

Kolekcija „Rita Ora za DEICHMANN“ uključuje 40 ženskih modela i je dostupna od kolovoza 2019. u DEICHMANN trgovinama.

Više: https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/rita-ora.cat