3 modne kombinacije za doček Nove godine

Kućno, ali elegantno izdanje

Ove godine jedva čekamo ispratiti staru godinu koja je bila puna iznenađenja i nepredvidivosti. Doček Nove godine bit će sve samo ne tipičan. No, to ne znači da se nećemo veseliti, slaviti i dobro nasmijati u krugu naših voljenih. Vrijeme je za planiranje najuzbudljivije noći u godini. Predlažemo 3 modne kombinacije u kojima nećete zaostati za trendovima.

 

Traper kralj ležernosti

Nema te prigode u kojoj se traper ne može uklopiti. Ove su se godine posebno nosile odrezane traperice do gležnja, a uz njih odlično idu gležnjače. Crne gležnjače s imitacijom krokodilske kože i blok petom čine modernu kombinaciju koja je i udobna. Ipak treba puno energije za ples do dugo u noć.

 

Elegantna haljina 

Za romantičarke koje vole ženstveni stil idealan izbor je poluduga svilena haljina u kojoj je kretanje slobodno i lako. Jednostavne crne gležnjače od prave kože ovoj će kombinaciji dati šik izgled koji neće proći ispod radara. Odaberete li crne gležnjače koje pristaju uz sve boje, dodajte malo šljokica za potpuniji svečani izgled.

 

Kožne hlače za ultra odvažne 

Doček Nove godine prava je prilika da i odvažne modne kombinacije izvadimo iz ormara. Vrijeme je da kožne hlače zablistaju. Uz njih najbolje pristaju salonke, a mi predlažemo srebrne s ultra visokom potpeticom ili upečatljivi crveni model. Kožne hlače u kombinaciji sa salonkama pokazat će kako pratite trendove i ne bojite se pokazati svoj modni stav. Uz ovu modnu kombinaciju odaberite vamp make up i zaokružite svoj novogodišnji izgled.

Narodna vjerovanja kažu kako je novu godinu dobro dočekati u nečemu novom kako bi dobili puno toga novog u narednoj godini. Počastite se tom prilikom s novim parom cipela koje će vas veseliti kroz cijelu godinu. Deichmann ima modele za svačiji ukus i džep.