Deichmann Fashion Tips & Tricks: Jesenski outfiti za Ivanu Granić i Kristinu Skradski

Završio je drugi Deichmann Fashion tips&tricks!
Pogledajte čime su naše dobitnice upotpunile svoje jesenske outfite!

Kako izgleda idealan i zabavan šoping u Deichmannu? Iz prve ruke su to saznale sretne dobitnice nagradnog natječaja Deichmann Fashion Tips & Tricks, Ivana Granić i Kristina Skradski. U pratnji modnih blogerica Ane Karadžole i Barbare Repe, provele su dan kao prave fashionistice i u našoj poslovnici u Arena Centru odabrale savršene dodatke za svoj jedinstven jesenski outfit.

Ana i Barbara su svojim stručnim modnim okom popratile našu jesensku ponudu i odabrale modne dodatke u kojima su sretne dobitnice spremne za jesen i zimu sa stilom.

Ležerna za svaki dan
Čizme koje odgovaraju svakom outfitu! Dovoljno tople za hladne i kišne zimske dane, a dovoljno klasične za svakodnevne prilike, Ivanine kožne gležnjače odgovaraju svakoj kombinaciji. Posebice za svakodnevni look na uske traperice! Crna torba koja je dovoljna velika da u nju pobacamo sve što nam treba za užurban dan je must have u ormaru svake djevojke.

Savršen spoj elegancije i ležernosti
Kožne gležnjače s remenčićima ne služe samo rokerskom štihu! Kristina je savršen primjer kako ukomponirati ležerne čizme i dnevnu torbu sa šarmantnom haljinom i kaputom koji zrači elegancijom.

Pratite nas jer Deichmann Fashion Tips & Tricks nastavljamo uskoro kako bismo vas inspirirali za savršen novogodišnji look.