Deichmann Fashion Tips & Tricks: Matea Obajdin i Marija Štrkalj uživale u shoppingu

Najbolji kraj godine uz shopping u Deichmannu. U trećem Fashion Tips&Tricks nagradnom natječaju sretne ruke su bile Matea Obajdin i Marija Štrkalj. Dame su provele nezaboravan dan u shoppingu zajedno s modnim blogericama Anom Karadžole i Barbarom Repe. Dobitnice su odabrale cipele i torbicu za nezaboravan doček nove godine dok su se Ana i Barbara pobrinule da odabir bude u skladu s najnovijim trendovima i prilagođen njihovim željama.

Udobnost i elegancija

Matea je za svoj doček odabrala crne kožne čizmice u kojima će moći plesati cijelu noć! Odlučila se za malu crnu haljinicu uz koju će ove niske čizmice odlično pristajati. Da bi stajling bio upotpunjen, Matea je odabrala malu damsku torbicu sa zlatnim detaljima u kojoj će ponijeti sve što će joj za doček trebati.

 

 

Kad se susretnu damski i rokerski stil

Marija voli spajati različite stilove pa je za svoj doček odlučila spojiti damski i rokerski stil. Damski stil otkriva torbica u tri boje s velikom mašnom koja je podignula njenu crnu kombinaciju. Crne rokerske

čizmice otkrivaju njenu odvažnu stranu. Osim trendova, Marija je mislila i na praktičnost. Velika torba i tople gležnjače neće je sputavati da Novu godinu dočeka bezbrižno i veselo.

 

Savršene kombinacije cipela i torbice za vaš doček potražite u Deichmannu. Želimo vam veselu i sretnu novu godinu.