DEICHMANN predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto 2019. u suradnji s internacionalnim influencericama.

Četiri modne influencerice iz četiri zemlje Slovenije, Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine su nova modna ekipa koja će predstaviti DEICHMANN #spreadthook kolekciju cipela za sezonu proljeće / ljeto 2019.

Kao dio intenacionalne #spreadthook kampanje, influencerice će predstaviti odabrane stilove, koji će biti ekskluzivno predstavljeni u svim DEICHMANN trgovinama.

Ajda Sitar iz Slovenije, Maša Zibar iz Hrvatske, Jennifer Castro Martin iz Srbije te Samra Menzilović iz Bosne i Hercegovine, zvijezde su #spreadthelook kampanje. Kolekcija je predstavljena na “Glow” eventu od 30.3. do 31.3. u Stuttgartu.

#spreadthelook kolekcija sadrži pet tema koje naglašavaju nove modele cipela za sezonu proljeće / ljeto 2019. Glomazne tenisice u sportskom retro stilu i zaigrane tenisice s motivima kao što su srce, cvijeće ili znakovi su apsolutni hit. Trendovske sandale s remenčićima sa životinjskim uzorkom i metalik detaljima kao i ljetne salonke s leopard uzorkom i imitacijom zmijske kože osiguravaju šik izgled. Natikače s privlačnom platformom i printovima su savršeni modni dodatak za svaki ljetni izgled.

Kolekcija je dostupna od ožujka u svim DEICHMANN trgovinama po cijenama od 147 kn do 250 kn.