Dobitnice drugog kruga natječaja Priče cipela

Ovog tjedna donosimo dobitnice 2. kruga nagradnog natječaja Priče tvojih cipela!

Hvala svima, koji ste  napisali i poslali priču svojih cipela! Oduševili ste nas!

Između svih pobjedničkih priča pročitajte priču gđe. Mirjam:

U mojem zbilja šarolikom društvancu ove cipele zauzimaju posebno mjesto. Jer su crne pa idu uz sve? Ne, nije u tome stvar, iako im je i to svakako veliki plus. Naime, uz njih vežem jednu anegdotu. U to vrijeme i ona i ja smo tek započele raditi na sadašnjem poslu. Nekako smo kliknule na prvu – isti smisao za humor, isti ukus za dečke, ljubav prema hrani…ma sve!

I tako jednog dana razgovoramo mi pod pauzom da bi kroz vikend otišle u šoping pronaći neke cipele za posao – takve koje su u isto vrijeme i elegantne i udobne. Budući da se ipak nismo uspjele dogovoriti da idemo skupa (ona je imala neke obveze u subotu, a ja u nedjelju), na kraju je svaka otišla sama. Naravno, nakon šopinga, odmah smo ponosno izvijestile jedna drugu da je „misija izvršena – cipele kupljene“.

U ponedjeljak sam jedva čekala posao (Napomena: bila su to neka druga vremena dok sam još bila mlada i nadobudna :D) da joj pokažem „subotnji ulov“. Kad smo ugledale jedna drugu prasnule smo u smijeh – „moje savršene cipele“ bile su zapravo „njene savršene cipele“, odnosno da pojednostavim – kupile smo identične cipele. Još jednom se dokazalo da veliki umovi zbilja isto misle 😀 :D…i naravno, kupuju u Deichmannu! 😉 Od toga dana mi smo samoprozvane „ sestre po cipikama“. 🙂

Tko su sve naše pobjednice 2. kruga? Ovog puta Deichmann poklon bon u iznosu 150 kn dobiva:

  • Mirjam Damiš
  • Dijana Krivačić
  • Marita Šegvić
  • Dijana Beganović
  • Eva Ćurković
  • Matea Ban

Čestitamo! Sretne dobitnice bit će obaviještene emailom o svojoj nagradi.

Uskoro kreće 3. krug 🙂 Prijavi se i ti: https://www.volimocipele.hr/nagradne-igre/price-cipela/