Doček Nove godine kod kuće – što odjenuti? 5 ideja za kraljice stila 

Možda se još uvijek ne zna kako će ove godine izgledati novogodišnja noć, ali jedno je sigurno, od slavlja ne treba odustati. I proslava u kućnom izdanju, u dvoje ili Face time party može biti luda zabava do dugo u noć. 

Mi vidimo samo prednosti i priliku za potpuni Glam up. Gole noge, ramena i najveće štikle koje postoje sad su opcija bez smrzavanja ili bolnih stopala. Donosimo 5 ideja za stilove kojima se možeš inspirirati. Koji od njih nosi tvoje ime?

Klasika nikad ne spava

Romantičarkama koje će iduću godinu dočekati u zagrljaju dragog najbolji izbor bit će crna haljina koja jedva čeka izlazak iz ormara. U kombinaciji s crnom haljinom odlično pristaju crne klasične salonke s remenom. Slobodno ubaci malo sjaja i šljokica u make up, nakit ili odjevni komad. Ovom stilu dobar su dodatak valovi ili klasične velike kovrče. Podsjetnik: u ponoć poljubi svoje najdraže, kako bi ljubav trajala čitavu godinu.

 

Ultra moderno i cool

Tijekom ove godine možda nije bilo puno prilika da pokažeš svoju glamuroznu i trendi stranu, ali je zato novogodišnji doček pravo vrijeme za to. Sjajni crni sako, hlače od baršuna sa širokim nogavicama i crvene salonke šalju jasnu poruku – vrijeme je za glam party. Ovoj će kombinaciji najbolje odgovarati make up s naglašenim usnama i  visoki rep. Podsjetnik: ne zaboravi odjenuti crveno donje rublje za puno ljubavi u idućoj godini.

 

Kad su čizme visoke, suknja je mini

To nije pravilo već modna zapovijed. Crna kožna jakna, mini haljina sa šljokicama, čizme iznad koljena i mala crna torbica zaokružuju glamuroznu i elegantnu kombinaciju. Ova će kombinacija izdužiti tvoje noge. Želiš li izazvati wow efekt, s ovim outfitom nećeš pogriješiti. Ovdje odaberi make up koji će naglasiti tvoje oči. Podsjetnik: odjeni nešto novo i dobit ćeš više nove odjeće u novoj godini.

 

Za vladarice plesnog podija

Možda neće biti zabava i proslava kao prošlih godina, ali to ne znači da se trebamo odreći plesa. Idealni outfit za ljubiteljice dobrog plesa je lagana i lepršava haljina u kombinaciji sa stabilnim gležnjačama. Ništa te neće sputavati  i u novu godinu ući ćeš s puno pozitivne energije. Ovaj izgled upotpuni laganim i ženstvenim make up-om i jednostavnom frizurom kao što su opuštene kovrče. Podsjetnik: u ponoć treba plesati i slaviti što više kako bi se otjerali zli duhovi.

 

Ništa bez šljokica i sjaja

Kad je riječ o proslavi Nove godine onda nikad dosta sjaja i šljokica. Crne salonke na blok petu u kombinaciji s poludugom haljinom sa šljokicama pravi su spoj klasičnog i modernog. Ovaj stil je oličenje svevremenske elegancije. Uz njega odaberi samo crni tuš, crveni ruž i lagano uvij kosu prema unutra. Podsjetnik: novu godinu nemoj dočekati prazne čaše jer će ti tako biti kroz čitavu godinu.

Sretnu i veselu novu godinu želi ti Deichmann.