Donosimo ponudu najljepših modela čizmi koje će vas vjerno pratiti u jesenskim izletima!

Bila bi prava šteta propustiti najljepše jesenske izlete zbog neodgovarajuće obuće. Kako bi bezbrižno uživali u svim bojama jeseni, donosimo vam izbor najljepših modela tople, vodootporne i obuće od prave kože po najpristupačnijim cijenama!

Kožne čizme koje nosimo iz godine u godinu

Priliku za uživanje u jesenskim danima treba iskoristiti svakodnevno – u pauzi za ručak, u šetnji na posao, faks ili u školu. Najbolji izbor obuće od prave kože koju možemo nositi svakodnevno pronašli smo u asortimanu brenda 5th Avenue u trgovinama Deichmann. Bilo da ste u potrazi za Chelsea čizmicama, gležnjačama s udobnom potpeticom, ravnim čizmama na vezanje, ukoliko se odlučite za pravu kožu možete biti sigurni da će vaše nove čizmice potrajati još nekoliko sezona i pritom pružiti potporu i udobnost koju tražite. 5th Avenue i ove sezone pobrinuo se da obuća od prave kože prati vodeće trendove, a pritom dolazi s pristupačnim cijenama.

Maksimalna udobnost uz pregršt stila

Uz dolazak hladnijih dana, svaki sunčani dan bez kiše poželimo iskoristiti za uživanje u preostalim zrakama sunca. Odlazak u prirodu, planinarenje, šetnje u krajolicima okupanima jesenskim bojama zahtijevaju odgovarajuću obuću koja će vas grijati i zaštititi od kiše! Za svoje izlete birajte obuću koja dolazi s podstavom kako bi vam pružila toplinu, a ne zaboravite da je za duge šetnje i zahtjevnije terene najbitnija udobnost i čvrstoća. Deichmann vam donosi izbor obuće koja je savršena za jesenske aktivnosti u prirodi, a da pritom izgleda trendy – sve to, naravno, po najprihvatljivijim cijenama.

Modni dodatci stvoreni za jesen

Odijevanje u hladnije dane ne treba biti dosadno. Kako bi izbjegli zamku da vaša kombinacija postane monotona, u svoj styling možete unijeti boje i zabavne materijale koji odišu osjećajem udobnosti i topline. Deichmann kolekcija za jesen i zimu donosi preslatke torbice i ruksake teddy materijala kojeg obožavamo već sezonama. Kontrast materijala namijenjenog hladnijim danima i veselih boja koje smo navikli nositi samo u proljeće i ljeto vašem će stylingu pružiti dozu zabave i ležernosti te tako razveseliti i najtmurniji jesenski dan.

U Deichmann trgovinama potražite savršenu jesensku obuću. Posjetite www.deichmann.com i istražite obuću iz kolekcije Wherever you go u kojoj će svaki kupac pronaći idealnu obuću za nadolazeće jesenske dane.