Dora Predojević otkriva detalje svojih odjevnih kombinacija

Više poznata kao @dorica505 na Instagramu, izdvojila je slobodno prijepodne za druženje s Story.hr, otkrila detajle iz privatnog života i podijelila s nama uz smijeh svoje omiljene ljetne kombinacije. U videu u nastavku možete vidjeti kako kombinira animal print, ali i s lakoćom slaže odjevne kombinacije koje se sviđaju njezinim pratiteljima. Pred objektivom kamere story.hr progovorila je na turskom koji govori kao materinji jezik.

Pogledaj pet outfita, koje je Dora izdvojila kao omiljene dnevne ljetne kombinacije. Svaki od ovih outfita nosiv je u različitim situacijama, za odlazak po namirnice, na posao ili pak casual izdanje sjajno za odlazak na kavu ili večeru. Odjevne kombinacije upotpunila je sa samo nekoliko neizostavnih ljetnih modnih dodataka – sunčanim naočalama, upečatljivim naušnicama i vrlo trendi pletenim torbama. Točka na „i“ svakog outfita zanimljiva je obuća brenda Deichmann, koja je sjajno naglasila njezin modni izričaj, a Dora je odabirom obuće pokazala kako biti chic i zanosan u natikačama, ali i u sandalama s visokom peticom.

Pročitajte više na: https://www.story.hr/lifestyle/razgovarali-smo-s-jedinom-domacom-influencericom-koja-govori-turski-442322 – www.story.hr