Jeste li već provjerile ponudu top jesenskih trendova obuće? Ovo su naši favoriti.

Jesen – savršeno vrijeme za isprobavanje novih stilova, uživanje u prijelaznim razdobljima kada omiljene ljetne haljine možemo kombinirati s novim čizmicama i jesenske izlete i uživanje u bajkovitim jesenskim krajolicima. Kako bi vaše jesenske aktivnosti bile podjednako udobne i stylish, zavirili smo u ponudu Deichmanna i pronašli odlične komade koji će pronaći svoje mjesto u svakom ormaru! Pogledajte top jesenske trendove koje smo za vas odabrali:

Visina je važna

Glomazne tenisice ove jeseni mijenjamo za loaferice, čizmice na vezanje i chelsea modele koji su u Deichmannu dobili osvježenje i novu, moderniju siluetu. U Deichmannu smo pronašli chunky modele cipela u neutralnim bojama, što znači da ćete trend glomaznih đonova usvojiti bez poteškoća. Klasični poslovni look poprimit će dozu razigranosti i osobnosti uz dodatak loaferica, look koji se sastoji od ženstvene haljine ili suknje balansirat ćemo dodatkom gležnjača, dok chelsea čizmice savršeno izgledaju kombinirane s hlačama i tajicama trapez kroja te s kraćim modelima ravnih nogavica.

Za aktivnu jesen

Sportske tenisice, bez obzira odlučujemo li se na treninge u zatvorenom ili na otvorenom, pretpostavka su za aktivno provedenu jesen. Osim toga, jesen je vrijeme kada odlazimo u prirodu, uživamo u svježem zraku i boravimo na mjestima koja zahtijevaju odgovarajuću, otpornu i stabilnu obuću. U trgovinama Deichmann pronašli smo modele tenisica idealnih za bavljenje sportom i rekreacijom koje dolaze u trendy jesenskim bojama, a tu su i gležnjače te sportska termo obuća u kojoj ćemo s lakoćom boraviti na otvorenome, čak i za hladnijeg vremena.

Jesenska točka na i

Osim obuće, Deichmann nudi i širok izbor modnih dodataka poput torbica u svim veličinama, a tu su i sportski ruksaci top brendova kao što su adidas, Nike, Puma, Fila i mnogi drugi. Jedan od gorućih trendova svakako su manje torbice za nošenje na ramenu, a pronašli smo i brojne modele torbica različitih materijala i boja koje garantiraju da ćete pronaći onu idealnu za kombiniranje s omiljenim cipelama. Kada dođe vrijeme za izlet ili rekreaciju, posegnite za sportskim ruksakom u koji stane baš sve što vam je potrebno!

U Deichmann trgovinama ove jeseni potražite trenutno najtraženije modele obuće i modnih dodataka top svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama.

Posjetite www.deichmann.com i razgledajte ponudu te pronađite svoj idealan jesenski stil!