Kako će izgledati blagdani ove godine? Izdvojili smo 3 moguća scenarija za proslavu

Cijela 2020. godina posebna je i puna iznenađenja pa ćemo i ovih blagdana nastaviti novo normalnim tempom. Možda ćemo više vremena provoditi doma u uskom krugu najbližih, ali to ne znači da se nećemo veseliti i slaviti kao i svake godine. U sigurnoj, toploj i intimnoj atmosferi naglasak će biti na trenutke veselja, radosti i slavlja, ali uz dozu opreza i sigurnosti.

Pripremili smo 3 moguća scenarija koji će vaše blagdane prikladno obilježiti, a ubacili smo i pokoji savjet kako se pripremiti za svaki od njih.

 

Kućna druženja

Ovakva su druženja oduvijek bila pri vrhu proslava kada su blagdani u pitanju. Vrlo su praktična jer ne treba puno pripreme. Dovoljna je dobra organizacija da se unaprijed zna tko je zadužen za hranu, tko za piće, tko zabavlja goste, a tko samo fino jede i uživa. Ako ste u ulozi domaćina, onda se svakako pobrinite da vam bude udobno jer ćete vjerojatno malo više biti na nogama. Postoji nepisano pravilo koje kaže da svaki pravi domaćin za blagdane mora imati božićni džemper. Ako ga još nemate, evo ideje što šapnuti djedici da ubaci kao poklon ispod bora. Uz takav džemper najbolje je nabaciti crne gležnjače za jednostavniji izgled ili visoke čizme do koljena za ultra moderan stil.

 

Šetnja gradom i druženje na otvorenom

Nađete li se u ovakvoj prilici dobro se utoplite. Promrzla stopala svakako želimo izbjeći. Imperativ je odabrati udobnu i toplu obuću s kojom će boravak vani biti gušt. Zimske termo čizme najbolji su odabir i za velike i za male.

 

Face time party

U redu je ako ove godine ipak odlučite stisnuti pauzu i malo usporiti. Sasvim je ok da druženje preselite u virtualni svijet. Možete ostati u omiljenoj pidžami i uz čašu omiljenog pića i zalogaj kolača zaželjeti svima sretne blagdane na najsigurniji način. Poklone uvijek možete zapakirati i poslati dostavom. Za tu prigodu nabavite novi par papuča koje će vas sigurno grijati, a neke od njih možete i pokloniti najmilijima.

 

  Sretne i vesele blagdane želi vam Deichmann.