Nova Deichmann kolekcija na jednom mjestu okuplja najbolje od svjetskih sportskih brendova obuće

Kolekcija Unique &United ovog proljeća nudi modele namjenjene svima koji žele ostati aktivni i uživati u bavljenju sportom. Bilo da tražite obuću za trening u zatvorenom prostoru ili ćete ovog proljeća formu održavati uz trčanje, planinarenje ili šetnju – koji god vaš stil bio – Deichmann vam nudi najudobniju ponudu vodećih svjetskih brendova uz koju će trening postati lakoća. 

Bez obzira hožete li ovo proljeće iskoristiti za trening u teretani ili kod kuće, trčanje, sportu na otvorenome ili aktivnosti poput planinarenja – svi oni koji se proljeće odluče provesti aktivno u potrazi su za odgovarajućom sportskom obućom. Pri odabiru idealne obuće u obzir treba uzeti kvalitetu i funkcionalnost, a na prvom mjestu svakako mora biti udobnost. Najvalitetniji modeli obuće namijenjeni raznim sportskim aktivnostima čine Deichmannovu kolekciju Unique &United i dolaze uz najmoderniji dizajn i po najpovoljnijim cijenama.

 

Kolekcija Unique & United donosi sportsku obuću za žene, muškarce i najmlađe sportaše te idealne tenisice za svaku vrstu sporta i tjelesne aktivnosti, a uključuje modele svjetskih brendova kao što su Adidas, Nike, Puma, Fila, Skechers. Od svakodnevnih lifestyle tenisica pa sve do specijalizirane obuće koja će vam pomoći da poboljšate svoje sportske performanse, kolekcija donosi najbolje od trenutnih sportskih trendova.

U nastavku pogledajte samo dio modela iz kolekcije koje smo za vas odabrali. 

Trening nikad nije izgledao ovako dobro

Proljetne sportske aktivnosti zahtjevaju najudobniju sportsku obuću. Svjetski brendovi kao što su Adidas, Nike, Puma, Sketchers ovog proljeća donose nam niz zanimljivih modela, a uz moderan sportski dizajn tenisica ćete svaki trenutak poželjeti provesti baveći se sportom.  Za vrijeme treninga ostanite trendi uz modele jarkih boja, a maksimalna funkcionalnost i udobnobnost čekaju vas u svakom modelu tenisica.

Trendi obuća za duge staze

Ako ovo proljeće planirate provesti na višim nadmorskim visinama, u planinarenju ili šetnji zatjevnijim terenom, svakako morate pronaći odgovarajuću i izdržljivu obuću koja će vam pružiti potrebnu potporu i olakšati napor. Deichmannova proljetna kolekcija donosi najudobnije modele tenisica, gojzerica i obuće za planinarenje, a da pritom ne morate žrtvovati stil. Izaberite između modela jarkih boja, neutralnih zemljanih boja, sportskog ili klasičnog dizajna te pronađite idealan par za osvajanje novih vrhova.

Tenisice uz koje ćete, prije kave, poželjeti prošetati još jedan krug

Dobro znamo da tenisice nisu samo za bavljenje sportom. Tenisice sve češće odabiremo i za odlazak na kavu te savršen dodatak ležernom stilu. Klasične bijele tenisice neizostavni su model kojem se vraćamo već sezonama, a ovog proljeća u Deichmannu dolaze s trendi naglascima boje i bit će vaš prvi odabir za šetnju i ispijanje kave u omiljenom društvu.

Bogat asortiman sportske obuće za žene, muškarce te one najmlađe – Deichmann ovog proljeća na jednom mjestu okuplja najbolje od svjetskih brendova sportske obuće i to sve po najpovoljnijim cijenama. Osim sportskih modela obuće, u Deichmannu potražite i savršen modni dodatak sportskom stilu kroz bogatu kolekciju sportskih torbi i ruksaka.

Uz Deichmannovu proljetnu ponudu Unique & United nikad nije bilo lakše ostati aktivan. Novu kolekciju možete razgledati u svakoj Deichmann trgovini te putem webshopa na www.deichmann.com/