Pogledajte naš izbor obuće uz koju ćete zavoljeti hladnije dane

Ljeto who? Jeste li se već inspirirali neodoljivim modnim kombinacijama na društvenim mrežama u kojima, osim hrpe slojeva, glavnu riječ vode upravo čizme i gležnjače! Kada bacimo pogled na nove kolekcije čizmi brzo zaboravljamo na ljeto i sandale i jedva čekamo isfurati vlastite slojevite kombinacije. Pogledajte naš izbor jesenske obuće uz koju ćete i vi zavoljeti hladnije dane!

Neočekivano!

Nismo sigurni kako smo se ovdje našli i je li za to kriv 70’s revival ili grungy look koji ne izlazi iz mode već sezonama, ali bijele čizme su posvuda – i to nam uopće ne smeta. Nitko nije očekivao da će bijela obuća tako lako zamijeniti klasične crne čizme i lako se uklopiti u svaki outfit, ali upravo to se dogodilo ove jeseni. Bijele čizme na vezanje, bijele Chelsea gležnjače, bijele čizmice do lista, chunky bijele – ako ste i vi nakon skrolanja Instagrama shvatili da će i vama ove sezone trebati bijele čizmice, pravo je vrijeme da zavirite u ponudu Deichmanna gdje su bijeli i bež modeli doživjeli pravu renesansu.

Održivo i dugotrajno

U eri održive mode, modeli cipela od prave kože dobili su svoj poseban značaj. Kožne čizme dugotrajnije su, a ako se odlučite za neki od klasičnih modela, možete se pouzdati u njihovu pratnju i kroz nekoliko sezona. Kožne cipele garantiraju kvalitetu, ali često dolaze uz paprenu cijenu. U Deichmannu znaju da je obuća od kože imperativ svake jesenske kolekcije, pa asortiman brenda 5th Avenue dolazi sa širokom ponudom čizmi i gležnjača po pristupačnim cijenama. U nastavku izdvajamo modele koji će s lakoćom pronaći mjesto u svakom ormaru i tamo ostati još dugo.

Koga uopće briga za trendove

Najbolja vijest ove jeseni jest ta da je vrijeme robovanja trendovima iza nas pa je glavni poučak glasi:  isprobajte nešto novo i uživajte u raznolikoj ponudi s kojom ćete svaki dan moći osmisliti novi look. Inspiracija je svuda oko nas i sada imamo pravu priliku trendove prilagoditi sebi –  mi smo pronašli ponešto za svakoga: od chunky modela loaferica i čizmica, gležnjača i čizmi na vezanje, zemljanih tonova i modela u jarkim bojama, modne i funkcionalne obućenosi se sve i zato sretna vam jesen mode prilagođene upravo vama!

 

Posjetite Deichmann trgovine i inspirirajte se modelima koje ćete poželjeti nositi u svakoj prigodi, a ponudu možete istražiti i na web stranici www.deichmann.com.