Pospremite zatvorenu obuću, vrijeme je za sandale!

Ako i vi ovih dana maštate o tome da ususret ljetu obnovite svoju garderobu, razveselit će vas vijest da je u Deichmann trgovine u cijeloj zemlji stigla posebna, TOP PRILIKA da svoj novi par ljetnih sandala kupite po posebnim, sniženim cijenama. Mi smo već odabrali svoje favorite!

Vrijeme je za sandale!

Jedva smo dočekali priliku da iz zatvorene obuće uskočimo u sandale i uživamo u udobnosti i slobodi koju nam nude razigrani, veseli modeli. Ljetne haljine, suknje i kratke hlače najljepše se nose uz sandale koje u Deichmannu nalazimo u raznim bojama, uzorcima i materijalima, a nama se posebno sviđaju modeli s metalik naglascima, kao i klasični modeli crnih sandala koji dolaze uz zanimljive detalje. U Deichmannu ćete pronaći velik izbor sandala koje će biti točka na i svakom vašem ljetnom outfitu.

Chunky trend u ljetnom izdanju

Platforme obožavamo i ljeti, pa smo u Deichmannu izabrali preslatke modele ravnih sandala s udobnim, chunky potplatima. U kombinaciji s neutralnom bojom, ovakve sandale će vašim nogama podariti par centimetara i dodatno naglasiti osunčan ten. U Deichmannu smo pronašli i udobne modele retro izgleda, kao i odvažne chunky sandale od crne kože. Ako ste u trendu ravne obuće s platformom uživali u prethodnim sezonama, ne propustite ovog ljeta ugrabiti neke od predivnih chunky sandala!

Ljeto prepuno stila

Ako ovog ljeta poželite u svojoj garderobi imati udobne i elegantne sandale s potpeticom, Deichmann je pravi izbor za vas. Ovdje smo po sniženim cijenama pronašli sandale s block potpeticom koje dolaze u više boja pa možete birati između neutralnih sandala u boji kože, klasičnog crnog modela te trendy pastelnih nijansi. Na sniženju se nalaze i divni modeli cipela s midi petom te popularne špagerice s platformom kao najudobnije rješenje za elegantnu, ali i funkcionalnu ljetnu obuću. Pokažite noge u mini suknjama i haljinama koje ćete kombinirati uz modele sandala na petu iz Deichmanna.

Poželite toplu dobrodošlicu ljetu uz neke od predivnih modela sandala koje se sve do 5. lipnja u Deichmannu nalaze na posebnom sniženju. Posjetite web stranice Deichmanna i pronađite svoje nove ljetne favorite! 🙂