Savršen par! Pogledajte 4 kombinacije cipela i torbica koje jedva čekamo prošetati ovog ljeta!

Otkrivamo kombinacije cipela i torbica koje će savršeno upotpuniti modne kombinacije koje jedva čekamo pokazati na ljetnom suncu. Od sportske elegancije, ženstvenih pastelnih boja pa sve do šik klasičnih modela – u Deichmannu se ovog ljeta može pronaći najbolji odabir modnih dodataka.

Ljeto koje smo dugo čekali iskoristit ćemo za uživanje u toplijem vremenu, a za to imamo već pripremljene modne kombinacije. Od elegantnog poslovnog looka do sportskih kombinacija u kojima ćemo provoditi vikend, gdje god krenemo ovog ljeta, trebat ćemo posebne modne dodatke. Za vas smo u nastavku pripremili najljepše kombinacije koje smo pronašli u Deichmannu po vrlo prihvatljivim cijenama.

 

Vrijeme je za boje!

Što je ljeto bez boja? Dodatak boje savršeno će podići pretežno neutralne odjevne kombinacije koje smo naviknuli nositi u hladnije dane. Mi smo odabrali vesele nijanse žute koja priziva sunce čak i za vrijeme ljetnih pljuskova! Zahvalne za kombiniranje, ove žute sandale i torbica vrlo lako će postati vaš omiljeni odabir za odlazak na kavu, ljetne aktivnosti, ali i casual dodatak poslovnom looku. Kombinaciju možete upariti s trapericama, ali i odijelom i suknjama za najveseliji ljetni outfit.

Nježno i ženstveno!

Jedan od omiljenih trendova obuće ovog ljeta su svakako elegantne slingback cipele s potpeticom. U Deichmannu smo ovaj model pronašli u više boja, a ove trendi slingback cipele u nježnoj bež boji čine nam se upravo savršene za svakodnevno nošenje, pogotovo kada se upare s bež torbicom za nošenje preko tijela. Bez obzira s čim kombinirate ovaj par vaš će styling biti ženstven i elegantan – baš ono što ovog ljeta želimo!

Može li više cool?

Uživanje u ljetnom suncu poslužilo je kao inspiracija za cool sportski stil čiju okosnicu čini par dobrih tenisica. Bijelih tenisica se ne možemo zasiti već sezonama, pogotovo kada dolaze s uzbudljivim dodatcima. Nike tenisice s hologramskim akcentom posebno će primamljivo izgledati na suncu, a kada im se pridruži hologramska torbica, opuštena kombinacija trenirke ili omiljenih traperica postat će zaštitni znak urbane, ali i ženstvene djevojke!

Bezvremenska elegancija

Bezvremenska elegancija u proljeće i ljeto podrazumijeva ženstvene modele koji odišu retro glamurom, a upravo takve pronašli smo u Deichmannu. Decentne natikače s naglascima od satena lako se kombiniraju s trapericama, kratkim hlačama i suknjama, a cijeli će outfit izgledati zaokruženo uz dodatak šešira. Mini torbica s remenom trendovski je komad koji dodatno naglašava profinjenu eleganciju ovog outfita!

Točku na i svog proljetnog outfita za svaku prigodu pronađite u svim trgovinama Deichmanna, a proljetno-ljetnu kombinaciju istražite na web stranici https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/welcome.html.