Stil je važan, ali udobnost je na prvom mjestu! Pronašli smo najljepše i najudobnije modele obuće za jesen!

Tko kaže da udobno ne može biti stylish? Ove jeseni nose se upravo modeli obuće koji garantiraju najudobniji korak, a pritom izgledaju nevjerojatno! Uz ponudu obuće i modnih dodataka u Deichmannu, početak jeseni dočekat ćemo u najudobnijim modelima cipela, tenisica te s modnim dodatcima koji će naše jesenske outfite učiniti neodoljivima!

Nepogrešive tenisice

Živa u termostatu mora se još poprilično spustiti da bismo se odrekli nošenja tenisica, a kada pogledate modele najtraženijih sportskih brendova u Deichmannu bit će vam jasno i zašto. Tenisice su svestrane, udobne, lako se uklapaju u sve skoro stilove i uvijek izgledaju svježe. U Deichmannu smo pronašli hit komade poput bijelih adidas tenisica s veselim printom, Nike court modela u pastelnim bojama te sportskih tenisica crno-crvene kombinacije brenda Puma. Posebno veseli činjenica da brojni modeli sportskih i modnih tenisica u Deichmannu trenutno dolaze uz sniženu cijenu, što predstavlja pravu priliku da osigurate modele top svjetskih brendova!

Glomazni potplati za grunge jesen

Niti ove jeseni nećete pogriješiti odlučite li se za cipele ili čizme chunky potplata koje će vama dati par centimetara visine, a vašem outfitu donijeti notu grunge stila koji kao da je stvoren za hladnije dane. Da, chunky se i dalje nosi, a u Deichmann trgovinama možete birati između loaferica, čizmi i gležnjača koje dolaze s platformom kako bi korak bio udoban, stabilan i beskrajno stylish. Glomazne modele pronašli smo u neutralnim bojama, što znači da ćete vrlo lako graditi outfit koji u isto vrijeme može biti i minimalistički, ali s dodatkom snažnog statementa!

Neutralne boje i vječna klasika

Mini torbice jakih i neonskih uzoraka spremamo do idućeg ljeta, kako bi napravili mjesta nešto veće mode zagasitih i klasičnih jesenskih boji poput crne, bež i smeđe koje će se slagati s našim čizmicama i gležnjačama. Kožne torbice idealan su odabir za jesenske dane, ali u Deichmann asortimanu pronaći ćete i modele od vinila, platnene te torbice od kombiniranih materijala s prišivcima, privjescima i printom za dodatak živosti u hladnije jesensko vrijeme.

U Deichmann trgovinama ove jeseni potražite trenutno najtraženije modele obuće i modnih dodataka top svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama.

Posjetite https://www.deichmann.com/HR/hr/shop/home-trendovi.cat i razgledajte ponudu te pronađite svoj idealan jesenski stil!