Trend koji je pomeo konkurenciju: jeste li već izabrali svoje bijele čizmice?

Chunky, chelsea, u stilu 70-ih, na vezanje, gležnjače ili do sredine lista – bijele čizmice ove sezone dolaze u niz modela, a mi se jednostavno ne možemo odlučiti koje su nam ljepše. Bijela obuća apsolutni je hit ove jeseni i zime, pa je pravi trenutak da se inspirirate brojnim modelima i mogućnostima stiliziranja. U nastavku donosimo inspiraciju te prijedloge kombinacija torbice i čizmica koje smo pronašli u Deichmannu!

Cosy, chunky, comfy.

Trend bijelih čizmica možda je započeo upravo chunky modelom na vezanje. I dok ovaj model na prvu pomisao povezujemo s grunge lookom, njegova je mogućnost stiliziranja neograničena. Ukoliko grungy nije vaš stil, ove glomazne čizmice uparite s outfitom u svjetlijim bojama, a dodate li cvjetne uzorke i lepršave materijale, vaš će styling poprimiti retro notu romantičnih 90-ih. Uz glomazne bijele čizmice na vezanje, u Deichmannu smo pronašli bež torbicu koja će se savršeno uklopiti uz baloner kakav obožavamo nositi svake jeseni.

Nova klasika.

Obožavani model koji je činio okosnicu jesenskog outfita za svakog od nas, ove sezone pronalazimo u trendy bijelom modelu s crnim detaljima. Visoki kontrast ove čizmice odmah čini suvremenijima i omogućava jednostavno kombiniranje u svakoj prigodi. Ovakav model bijelih čizmica jednostavno će zamijeniti klasične chelsea modele u crnoj ili smeđoj boji, pa styling zapravo niti nije potrebno dodatno prilagođavati bijeloj obući. Kontrast između crne i bijele, ženstvene siluete i i trendovski glomaznih čizama pronašli smo u kombiniranju ovih čizmica s torbicom s utility detaljima te lepršave suknje i toplog pletiva.

Kad će ta zima?

All white kombinacije poput ove razlog su zašto jedva čekamo prve snježne pahulje! Uz nešto viši model bijelih čizmica s nježnim detaljima u smeđoj i bež boji, sve niže temperature uopće nam ne smetaju – naprotiv – jedva čekamo isprobati sve kombinacije washed trapera, bijelih i bež hlača i suknji te haljinica koje ćemo nositi ispod bundi i kaputa u nježnim paletama bijele i bež. Ove neodoljive čizmice u kombinaciji s teddy kaputom i torbicom od istog materijala osvajaju i najzimogroznije obožavateljice tamnih i zagasitih boja!

Svoju idealnu kombinaciju bijelih čizmica i odgovarajuće modne dodatke ove sezone pronađite po najpovoljnijim cijenama u trgovinama Deichmann. Top ponudu kvalitetne obuće od kože, trendovskih komada i najtraženijih modela obuće i torbica razgledajte na www.deichmann.com.