Ugrabite TOP PRILIKU za najljepše modele tenisica po sniženoj cijeni!

Ljubitelji sportske obuće došli su na svoje – najljepši modeli tenisica u Deichmannu do 16. travnja nalaze se na posebnim sniženjima!

 

Sportske i modne tenisice imperativ su svakog proljeća, pa nas je posebno razveselila ponuda top modela po posebnim sniženim cijenama koja je stigla na police trgovina Deichmann.

U asortimanu smo pronašli raznoliku ponudu, kako modnih, tako i sportskih modela. Bez obzira koje su vaše potrebe, svi uzrasti će za sebe izabrati savršen modele proljetne sportske obuće.

Za dame…

Za žene su tu omiljeni modeli bijelih court tenisica koji se s lakoćom mogu kombinirati u svim proljetnim izdanjima, kao i sportski modeli top brendova Nike, adidas i Fila koji će biti idealni za sve vrste sportskih aktivnosti i proljetnu rekreaciju.

… I muškarce!

Muškarce će posebno razveseliti ponuda sportske obuće u zanimljivim i upečatljivim kombinacijama boja, kao i udobne elegantne modne tenisice koje odišu sportskom elegancijom i pružaju udobnost i stabilnost za cjelodnevno nošenje.

Za cijelu obitelj!

Trendi modele sportske obuće top svjetskih brendova obožavaju i mali i veliki, a Deichmann je tradicionalno destinacija broj 1 za kupovinu po najpovoljnijim cijenama! Uz dodatak posebnih sniženja na označene artikle, cijela obitelj će ovog proljeća uživati u udobnosti i stilu koje im pruža vrhunska sportska obuća u Deichmannu.

Početak travnja u Deichmannu je rezerviran za posebnu ponudu modnih i sportskih tenisica, a na policama se ovih dana nalaze neki od najtraženijih modela ove sezone.

Više o aktualnoj ponudi možete saznati na službenim stranicama Deichmann.