Vodič kroz sve modele obuće koje trebate ove jeseni i zime!

Kako bi ovaj put zaista uživali u svemu što ovo šaroliko godišnje doba nudi, pripremili smo vam popis obuće pomoću kojeg ćete ove godine uživati u svojoj najstylish & najudobnijoj jeseni i zimi!

Kako jedva čekati odlazak na posao?

 Uz trend loaferica poslovni look ove sezone poprimio je novu uzbudljivu dimenziju. Pogodne za kombiniranje sa svim vrstama hlača – od dugih traperica pa sve do kraćih zvonolikih modela – ove cipelice svakom će stylingu dati šarmantnu geeky notu koju obožavamo. Jednostavnost pri kombiniranju razlog je i zato se svake jeseni i zime vraćamo i klasičnim modelima gležnjača poput chelsea ili onih s patentnim zatvaračima. Bez obzira na trendove, svaki jesenski ormar može postati funkcionalan uz dodatak kvalitetnih kožnih gležnjača u klasičnom izgledu kakve smo pronašli u Deichmannu. Uz ovakav model, jutarnje odijevanje bit će brzo i lako.

A odlazak s posla još više

 Kada je riječ o izlascima, prvu riječ imaju modeli visokih čizama, a ukoliko se radi o formalnoj prigodi, klasičan model elegantnih salonki od kože uvijek je dobra ideja. Potpetice u jesenskom i zimskom izdanju obuhvaćaju velik izbor modela gležnjača te čizmi različite visine – od onih koje dosežu sredinu list, pa sve do modela iznad koljena. Večera, izlazak s prijateljicama ili spoj – u Deichmannu smo pronašli sjajne modele jesenske obuće s potpeticama. Odlučite li se ove jeseni na investiciju u visokokvalitetan model kožne obuće, možete biti sigurni kako će vas vaše nove čizme ili cipele pratiti još dugo!

 Obuća za izlete u prirodi

U Deichmann asortimanu pronašli smo velik izbor tenisica, trekking obuće, termo i gumenih čizmi na koje možete računati u svim vremenskim prigodama. U bojama ili klasičnoj crnoj, u Deichmann trgovinama pronaći ćete savršenu obuću za aktivnosti na otvorenom za cijelu obitelj.

Sve modele jesenske i zimske obuće za cijelu obitelj možete pronaći u Deichmannu. Od najtraženijih sezonskih trendova, modela tenisica top brendova, pa sve do funkcionalne obuće koja će vas štiti u svim vremenskim prilikama – Deichmann se brine za cijelu obitelj. Asortiman istražite na www.deichmann.com.