Ženstveno, lepršavo i elegantno – evo kojim trendovima obuće se veselimo!

Neodoljive pastelne boje u romantičnim modelima te povratak prirodi uz prirodne materijale bež i maslinastih boja – trendovi koje jedva čekamo pokazati na našim nogama!

Bez obzira želite li proljeće i ljeto provesti u maskimalno udobnoj kombinaciji niskih sandala, tenisica i loaferica ili nakon mjeseci provedenih u trenirci u toplije mjesece želite zakoračiti u elegantnim potpeticama, u Deichmannovim prodavaonicama pronađite svoj idealan par!

Deichmann kolekcija proljeće/ljeto 2021u trgovine diljem Hrvatske donosi najbolje od svjetskih modnih trendova po prihvatljivim cijenama uz koje će svatko pronaći nešto za sebe.

Predstavljamo trendove koji će obilježiti proljeće i ljeto pred nama:

TENISICE – POVRATAK KLASIKA I TRENDI BOJE

Bijele tenisice i ovog proljeća ostaju najpoželjniji modni dodatak. Ipak, umjesto glomaznih poplata kojima smo gravitirali prethodnih sezona, one su sada elegantnije, ženstvenije uz dodatak zanimljivih naglasaka boje.

Osim bijele, tenisice ove godine potražite i u najtrendi proljetnim bojama- od onih pastelnih do tamnijih, vintage modela s naglascima žute i crvene. 

NISKE CIPELE – NAJLJEPŠE SANDALE I NAJUDOBNIJE LOAFERICE 

Naš odabir niske obuće ovog ljeta su romantične sandale, natikače s prirodnim motivima te najudobnije loaferice. U Deichmann kolekciji proljeće/ljeto 2021 pronađite najtrendi odabire niske obuće ove sezone. Naglasak je na pastelnim bojama, ali i prirodnim, zemljanim kombinacijama koje će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju.

UGOADAN KORAK UZ ELEGATNE SALONKE I PUNE PETE

Ovogodišnji trendovi usmjereni su na blok pete, a osim salonki, ove godine uživamo i u cipelama s punom petom te glomaznim sandalama– trendu koji smo obožavali i prošle godine.

Salonke u trendi crvenoj i žutoj, pastelne te sandale od prirodnih materijala, naš su odabir za elegantno ljeto!

Proljeće je pred nama, a zbog predivnih Deichmann modela, još smo uzbuđeniji zbog toplijih dana. I zato razgledajte i vi novu kolekciju te pronađite svoj novi proljetno-ljetni par! Kolekcija je dostupna u svim Deichmann trgovinama te putem weba na https://www.deichmann.com/HR/hr/shop