Born to blog

Deichmann traži novu generaciju blogerica!

Vrijeme je da se istakneš i pokažeš svoju kreativnost! Tebe, (da, upravo tebe!) Deichmann želi vidjeti kao osvježenje na modnoj i blogerskoj sceni. Ne moraš biti poznata ili imati tisuće lajkova – ljubav prema trendovima i modnim kombinacijama, sportskim ili lifestyle, pokaži nam na najkreativniji način kroz blog, vlog, TikTok video ili reels (a možeš i kombinirati). Voliš modu, sport, pratiš trendove, kreativna si i drugačija – možda si upravo ti osoba koju tražimo. Postani nova generacija Deichmann modnih blogerica i zvijezda čije vrijeme tek dolazi, a u sljedećim koracima saznaj i kako.

Napiši kratak blog na jednu od sljedeće tri teme:

  • Kako pronaći svoj stil?
  • Cipela koja me osvojila
  • Dodaj svijetu malo boje
  • Tema po izboru – želimo vidjeti tvoju kreativu i temu o kojoj bi voljela pisati

Blog nam pošalji u Word dokumentu, priloži nam svoju fashion fotografiju i kontakt podatke (ime, prezime, e-mail, telefon, link na tvoje društvene mreže Instagram/TikTok, blog ili YouTube račun ako ih imaš). Kontaktne podatke napiši i u Word dokument. Želimo da nas osvojiš!

Prijaviti se možeš putem obrasca na našem modnom portalu Jer volimo cipele: (link).

Autorice 10 najzanimljivijih blogova/vlogova ulaze u drugi krug iz kojeg ćemo izabrati pobjednicu, koja će na šest mjeseci postati nova Deichmann fashion zvijezda!

Požuri jer vremena imaš do 7. lipnja 2022.  Sretno i neka najfashion blogerica pobjedi! 😊