Rita Ora – Veliki nagradni natječaj

Osvoji karte za koncert Rite Ore u Zadru i pleši u njenoj novoj ‘Radiate’ kolekciji za Deichmann.

Britanska kantautorica Rita Ora lice je naše nove kolekcije za jesen / zimu, koja nosi ime #Radiate i bit će dostupna od kolovoza 2019. u odabranim trgovinama.

Svaka cipela u kolekciji predstavlja drugi osjećaj, kao što su sloboda, kreativnost, znatiželja, hrabrost ili snaga i nadahnjuje da svojim individualnim stilom zračite vlastitu osobnost.

Želiš i ti u sjajnem ritmu u nadolazeću jesen zajedno s Ritom Orom? Sudjeluj i osvoji cipele iz nove kolekcije Rite Ore i VIP ulaznice za koncert u Zadru, 30.8.2019!

Odgovori na nagradno pitanje, prijavi se i možda baš ti osvojiš super nagradu!

 

  • Nagradno pitanje

  • Tvoji podaci

    Vaša e-pošta će se koristiti isključivo u svrhu besplatne informacije o trendovima, novim proizvodima, posebnim prodajnim prigodama i nagradnim igrama putem e-pošte, kao i drugim vijestima, informacijama i upozorenjima koja se odnose na poslovanje Deichmanna. Unosom svoje e-pošte u potpunosti se slažete da možemo pohraniti te obraditi te vaše osobne podatke u skladu s našom politikom o zaštiti osobnih podataka, o kojoj više informacija možete dobiti na www.volimocipele.hr/zastita-podataka/, prema kojoj suglasnost za obradu danih podataka uvijek možete opozvati na isti način na koji ste podatke i dali na korištenje.
    Vaš broj telefona će se koristiti isključivo u svrhu primanja informacija o trendovima, novim proizvodima, posebnim prodajnim prigodama i nagradnim igrama, kao i drugim vijestima, informacijama i upozorenjima koja se odnose na poslovanje Deichmanna putem besplatnog SMS-a. Unosom telefonskog broja u potpunosti se slažete da možemo pohraniti te obraditi te vaše osobne podatke u skladu s našom politikom o zaštiti osobnih podataka, o kojoj više informacija možete dobiti na www.volimocipele.hr/zastita-podataka/, prema kojoj suglasnost za obradu danih podataka uvijek možete opozvati na isti način na koji ste podatke i dali na korištenje.
    Vaš broj telefona će se koristiti isključivo u svrhu primanja informacija o trendovima, novim proizvodima, posebnim prodajnim prigodama i nagradnim igrama, kao i drugim vijestima, informacijama i upozorenjima koja se odnose na poslovanje Deichmanna putem besplatne poruke na Viber. Unosom telefonskog broja u potpunosti se slažete da možemo pohraniti te obraditi te vaše osobne podatke u skladu s našom politikom o zaštiti osobnih podataka, o kojoj više informacija možete dobiti na www.volimocipele.hr/zastita-podataka/, prema kojoj suglasnost za obradu danih podataka uvijek možete opozvati na isti način na koji ste podatke i dali na korištenje.
  •