Top model jesen/zima

Dragi naši obožavatelji cipela,

još od malih nogu volite pokazivati svoj jedinstveni stil, a ima li boljeg načina od pokazivanja kroz obuću koju svakodnevno nosite? Vašu ljubav prema cipelama i modnim detaljima mi smo odlučili i nagraditi!
Kao što vjerojatno već znate, u Deichmann je nedavno počela pristizati nova kolekcija, prepuna različitih stilova za različite ukuse. S obzirom na to da cijenimo vaše mišljenje i volimo znati koji su vaši omiljeni komadi, pripremili smo kratku anketu u kojoj možete sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade.
Mi želimo znati koje su vaše omiljene torbice, kakve čizme planirate nositi, jeste li nostalgični kada su u pitanju tenisice. Sve su to slatka pitanja na koja se ponekad ne možemo odlučiti reći samo jedan odgovor, ali je zato slatka i nagrada koja vas čeka ako odaberete svoje jesensko-zimske favorite.
Odgovorite na pitanje – koje su vam omiljene Deichmann cipele i zašto, a one najkreativnije koji nam pomognu u odabiru, Deichmann nagrađuje s tri poklon bona u vrijednosti od 150 kuna i sedam poklona iznenađenja. Nemojte čekati i brzo ispunite anketu jer glasanje traje do 11. listopada 2021.

Sretno!
Vaš Deichmann Hrvatska